stando32 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Ahojte, na ukazovateli údržby (displaji) mi svieti znak hodiniek. Začalo to svietiť po nabíjaní autobatérie. Co to môže byť? Ďakujem za pomoc. porucha P306.pdf Citovat
Guest ada268 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Podle me se jedna o to, ze mas nastaveny interval vymeny oleje na urcity pocet km, ale driv ti nastala doba (časová) k vymene, nezli kilometrova. Opravte me pokud se pletu Citovat
miroja Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 No aj mna by zaujimalo na co ten symbol vyrobca dal. Zatial mi to nesvietilo... a svietilo to este niekomu na 306-ke? Citovat
pipistrel Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 co som prebehol manual nic tam k tomu neni. tak snad niekto bude vediet. Citovat
miroja Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 V manuale sa pise len o tom kluci pri vymene oleja. Citovat
stando32 Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 ahojte, manuál som prešiel niekoľko krát a nič tam nieje o tom písané. Mechanik čo pozná moje auto veď k nemu chodím už nejaký ten rôčik bol tiež bezradný. Jediná možnosť teda bude skočiť do origo servisu a dať chybu vymazať. Ďakujem všetkým za snahu. Citovat
Ledy Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 mě to tam svítí taky... prý je to na výměnu oleje a když ti jí dělají měli by ti to přes diagnostiku vynulovat .. já tam mam asi 6000 přes limit... ale je tam symbol klíče a ne hodin... Citovat
miroja Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Symbol kluca je standardne hlasenie na vymenu oleja. Na vynulovanie netreba diagnostiku, nuluje sa to tlacitkom v tachometri. Presny postup sa tu uz viackrat popisoval, je uvedeny aj v manuali k autu. Povodna otazka znela co signalizuje symbol hodiniek. Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 napis si SZ Pe.Trovi ten bude vedet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.