Proky Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 ( Nejprve čtěte, pak koukněte dolu na demonstrační obrázek ) 1.) Pevně přivažte balónky na zadní část vašeho vozidla, tak jako na obrazku dole. 2.) Jeďte co nejrychleji. 3.) Povšimněte si hrůzy ve tvářích ostatních řidičů. 4.) Policejní kontrole tvrďte, že jste si mysleli, že jsou pravé ... Citovat
Neon Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Jojo - jednou mi to taky přišlo a chtěl jsem to sem lípnout, ale omylem jsem to vymazal, ale je to fakt dobrý!!! Citovat
Marlin Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem sloters Kde se dají sehnat ty balónky??? Nedaji jsou reklamni a po nafoceni byli zniceny Citovat
Proky Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Marlin Napsán autorem sloters Kde se dají sehnat ty balónky??? Nedaji jsou reklamni a po nafoceni byli zniceny Ty jsi o tom někde čet? škoda že nejsou docela se mi líbí Citovat
Proky Odesláno 16. červen 2005 Autor Odesláno 16. červen 2005 Já chtěl taky ale prý nejsou tak škoda budem muset vymyslet něco jinýho nějaké nápady?? Citovat
Neon Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Napsán autorem Marlin Napsán autorem sloters Kde se dají sehnat ty balónky??? Nedaji jsou reklamni a po nafoceni byli zniceny Jéé a já myslel, že se daj sehnat na každý benzínce:) Citovat
Vvitty Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Napsán autorem sloters Kde se dají sehnat ty balónky??? mailto:delation@cia.gov a do zpravy dej svoji SPZ a jmeno bena ladina nebo nekoho podobneho, pak uz staci jen cekat.... Citovat
Tazman Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Tak to je paráda, když jsem to otevřel tak jsem koukal co to je, jak skutečné. :o:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.