Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky sem se s tím trápil a nakonec to bylo to těsnění dole na odkalováku a nahoře na odvzdušnováku jsou tam takový malý kroužky narval jsem tam podobný co jsem doma našel a od tý doby OK:papa

Odesláno
bart.lbc a vysledok? Pomohla vymena?
Zatím se mi nestalo abych při startu točil víckrát, tak uvidím za dýl. Potom dám vědět ale bublinky jsem tam míval, teď tam nejsou.:nevim

[upravil dne 25/1/13 16:58 od bart.lbc]

Odesláno

Tak další poznatek po výměně těsnících kroužků na vstupu a výstupu filtru nafty, před výměnou mi při neutrálu za jízdy zvyšovali otáčky motoru v pravidelných cyklech od 800 do 1000 a stále dokola, teď po výměně krásně stojí na 800tech a nezvedají se.

Odesláno

ja je mel v cajku kdyz sem je vyndal, dal jsem novy a bublinky jsou stale, ale problem byl v baterce, byla tam 91ah a altik poradne nedobijel, po vymene za vartu starty ok:-),......

ted uz to zase zlobi,... jenomze tam uz nejsou bublinky,... pri startu chvilku tocim, nastarti a chcipne a zas,.

po napumpovani balonkem nastartuje po 1vterine toceni,....

mam jen tento problem a uz si nevim rady

[upravil dne 8/2/13 20:14 od mrkarda]

Odesláno

uz sem na to prisel:) jak je hadicka od palivovyho filtru (vystup) tak jak vede ze strany k motoru a tam je ten samej zacvakavac s dvema gumickami uvnitr, tak tam byl problem,.. tam to chytalo vzduch:)

[upravil dne 13/2/13 10:00 od mrkarda]

Odesláno

no mam to pripaskovany montex paskou aby se nehybal, ale ted to par dni startovalo normalne kdyz jsem ho pritlacil,... ale je to pekne debilni aby to bylo furt pripaskovany,... to prece neni normal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...