amater1 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 ahojte má niekto z vás LED denné svietenie ? ak áno, kde to máte namontované ? ste spokojní ? funguje to ako má ? resp. dá sa dať aj denné LED svietenie ? Citovat
Charlie 607 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Já mám na autě dodělané led denní svícení, mám to v nárazníku. Funguje to perfektně, chvíli po nastartování se rozsvítí denní svícení, když rozsvítím světla ledky zhasnou, když světla zhasnu rozsvítí se ledky, ale jak je to zapojené nevím, už jsem to s tím koupil, ale jsem spokojený, lepší než v létě pořád rozsvěcen xenon. Někde jsem tu už dával fotku, zkusím přidat. Citovat
amater1 Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 skús pohľadať, rozmýšľal som, žeb to namontujem, len je to dosť nízke autíčko, tak neviem, ako by to vyzeralo mne sa to páči aj tak, ako je to na 308-ičkách, len neviem, či by sa to tak dalo spraviť.. http://imm.io/JnAr Citovat
amater1 Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 vyzerá to pekne máš veľmi pekné auto :papa Citovat
Charlie 607 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Díky, auto jsem pořídil kvůli té plachetnici, no a pak ji prodal a koupil větší, ale s 607mou max spokojenost!! A s tím svícením taky, vypadá to na autě celkem dobře a svítí to pěkně, když večer zajíždím do garáže, tak jen na ledky. Jsou na nich veškeré potřebné homologace - na STK jen kouknul jestli to homologaci má a v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.