Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 - poznávačka konektorů - Druhé kolo

Recommended Posts

Odesláno

Tak auto je doma a teď přichází poznávání konektorů, které mi přebejvaj...

První co bych se chtěl zeptat. Na přední okna je jeden konektor,ale na zadní jsou 2.. proč?

2012-10-25-387.jpg

2012-10-25-388.jpg

A dále... tyhle konektory jsem také našel hned vedle... 9pin ale jsou tam jen 4 drátky.. víte k čemu to je?

Označení: L902 a M902

2012-10-25-386.jpg

2012-10-25-385.jpg

2012-10-25-384.jpg

[upravil dne 22/2/13 16:49 od ChouLu]

Odesláno

V 306 jsou vzadu taky dva konektory na okna. Prostě na každé tlačítko jeden konektor. Ty druhé dva konektory jsou podle mě na tlačítka vyhřívání sedaček. Mám je v autě taky, ale u mě je jen příprava vyhřívání ;)

Odesláno

Jestli jsou ty konektory na zadní okna dole na středovym tunelu, tak je to jak píše Andreww- jedno okno, jeden konektor. A ty čtvercový jsou stopro na sesle, v tom se Andreww taky nemýlil ;)

Odesláno

Děkuji klucí :papa Přesně to jsem si myslel :) A nevíte kde ta příprava na ty sedačky končí? :) Vyhřívání bych rád dodělal,ale pod sedačkama žádné káble nevidím :)

Odesláno

Káble vedou se sedaček v případě,že jsou vyhřívaný ;) Podle schémat se koukni, jestli máš správně osazený relátka a pojistky, pak by mělo být všechno systémem Plug and Play. Ta kabeláž, pokud už někde kouká konektor, bývá v drtivé většině případů natažená kompletně ;)

Odesláno

Musím od někoho, kdo má placenej SB, vymámit schémata :D

Ale ovšem to stále neřeší problém, kam to umístit.. už jsem to probíral tady.. co si o to myslíš?

Odesláno

Však ty ovladače na zadní okna jsou zezadu jakoby v tý prohlubni (kastlík na drobáky?) a spínače na sedačky jsou zepředu. Z toho obrázku, co jsi tam dal, mi to tak alespoň vychází. A místo na konektory tam bude...

EDIT: Položku č. 1 máš v autě, potřebuješ sehnat č. 3 a 4, který dáš zepředu (teď tam máš č.5, tak místo toho) a zezadu vycvakneš tu záslepku a celou tu zadní kapsičku ti vyplní ovladače zadních oken (položka č. 9 na obr. od pipistrela). Nic složitýho, jen sehnat ty ovladače :D

[upravil dne 25/10/2012 23:39 od Dundee]

Odesláno

Ano tak jsem si to právě představoval :D

Ale... 3ka nemá v SB svůj kod ani po vypnutí filtrování... nevím zda je tedy k dostání :).

Tlačítka bych sehnal někde na vrakáči, zdá se mi blbost platit 800/ks

A vzadu na mě teď čumí jen díra na ovladač... ten v pugu 1600 :( teď jsem našel nějakej repas nebo co to je za asi 700, tak jsem jim psal ať mi nafotí konektory, tak to snad půjde..

Odesláno

Takhle to pak bude vypadat ;)

post-2821-1410962773783_thumb.jpg

EDIT: Nejsem si úplně jistej, ale skoro bych řekl, že ty vypínače výhřevu seslí budou stejný jako např. ve 406ce ;)

[upravil dne 25/10/2012 23:54 od Dundee]

Odesláno

Děkuji moc za info :) Takle jsem si to přesně představoval :)

Takže okouknu schémata, vyhledám konektory a pak hlavně sehnat ten plast (č.3) .. v SB u něj není kod :(

Odesláno

Jsi můj zachránce :D To je přesně ono co jsem potřeboval :D

Jinak jsem teď číhal na schémata z 406 a je to napojený na přímo bez relé :) takže zejtra změřím jestli do toho leze šťáva a když jo,tak jen najít protikus a může se realizovat :) tlačítka asi fakt budou stejné :) odpovídá i umístění drátu :)

Odesláno

Ano to jsou oni :) to mi už zjišťoval Rejty :) po slevě asi 1550Kč, což se mi za 2 tlačítka zdá dost :) Zatím se bez toho obejdu, třeba se objeví na vrakáči :)

Odesláno

Tak tlačítka dle SB sedí až na konečné kody...

206:

6552 YF

6552 YE

406:

6552 LX

6552 LX

To je odlišná barva nebo jaký v tom je rozdíl? :(

[upravil dne 26/10/12 01:27 od ChouLu]

Odesláno

Tak jsem se do toho dneska pustil a proměřil konektory dle schématu na 406 a světe div se.. ono je to celý natažený a připravený... proud do toho jde. Takže mi chybí akorát tlačítka a dečky :D

A klucíííí nevíte kde hledat ty konektory k sedačkám? ja je pod sedačkama nikde nemohu najít :( je tam takový vyvýšení kde je koberec prořízlej,ale tam kabel rukou najít nemohu :(

Dík :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...