Guest Raubiri Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ahoj, tak včera jsem zaparkoval a zatáhnul ruční brzdu a jaksi mi tam něco povolilo (utrhlo? urvalo? prasklo?) Mohl prasknout lanovod ruční brzdy? Nebo něco jiného? Já vím bude to spíš věštění z křišťálové koule, dokud se to nerozebere, ale tak třeba se s tím někdo setkal Z prvu jsem se bál aby ručka nezůstala zatažená, což se naštěstí nepotvrdilo...a mohl jsem alespoň v klidu dojet domu. Páka ruční brzdy jde uplně volně... Díky za rady a nápady. [Edited on 12/11/12 11:27 by Raubiri] Citovat
Marcel00 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 rozobrat a uvidis... dokonca si si odpovedal s tym vestenim... fakt je to tlachanie do prazdna... Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Nenapsal jsi jestli kdyz ji ted zatahnes naplno jak jsi byl zvykly auto stoji nebo jede ? Netipoval bych pretrzeny lanovod ale i to se asi muze stat pokud se Ti tam dostala voda a vyrezlo to ... Citovat
Guest Raubiri Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Stibto: Auto jede. Jde to úplně volně... Marcel00: Tak sem myslel, že bude mít někdo chytřejší a jasnější kříšťálvou kouli...nu což...o víkendu se do toho vrhnu. Doufám že se k tomu dá dostat zevnitř... Citovat
Návštěvník Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Neutrhlo sa Ti len ukoncenie lana na brzde? .. tam by som asi zacal Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 [upravil dne 25/10/12 12:02 od StibTo] Citovat
Guest Raubiri Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Určitě to pomůže Obrázek je vždy lepší než si představovat co kde má být Díkes:) Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ti to nahraju jeste vetsi at to lip vidis Mmntik ... Citovat
Guest Raubiri Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Díky... předpověď počasí na víkend je opravdu úžasná...si asi nejdřív skočím koupit vaťák Citovat
Guest Raubiri Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Falco: Možné je všechno, rozeberu to a uvidím co na mě vybafne.. Citovat
Guest Raubiri Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Mohl bych ještě někoho poprosit o radu, jak se rozdělává ten dekl kolem ručky? Počasí mi o víkendu stejně nepřálo...a na parkovišti v dešti a sněhu se to dělá mizerně...tak jsem to raději vzdal...a nechám to až se trochu vyčasí... Citovat
Guest Raubiri Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 vyřešeno. vypadl pravý lanovod z těch držáčků co drží lanka u páky. Nevím jak ale vypadnul...nicméně lanovod byl kaput celej, lanko se v něm nehejbalo, tak jsem ho vyměnil za nové nepoužité...a brzda brzdí jako ďas...otázka je jestli brzdí souměrně. Ale to je na jiné povídání. Díky všem za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.