Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Utržená ruční brzda - vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak včera jsem zaparkoval a zatáhnul ruční brzdu a jaksi mi tam něco povolilo (utrhlo? urvalo? prasklo?)

Mohl prasknout lanovod ruční brzdy? Nebo něco jiného? Já vím bude to spíš věštění z křišťálové koule, dokud se to nerozebere, ale tak třeba se s tím někdo setkal :)

Z prvu jsem se bál aby ručka nezůstala zatažená, což se naštěstí nepotvrdilo...a mohl jsem alespoň v klidu dojet domu.

Páka ruční brzdy jde uplně volně...

Díky za rady a nápady.

[Edited on 12/11/12 11:27 by Raubiri]

Odesláno

Nenapsal jsi jestli kdyz ji ted zatahnes naplno jak jsi byl zvykly auto stoji nebo jede ?

Netipoval bych pretrzeny lanovod ale i to se asi muze stat pokud se Ti tam dostala voda a vyrezlo to ...

Odesláno

Stibto: Auto jede. Jde to úplně volně...

Marcel00: Tak sem myslel, že bude mít někdo chytřejší a jasnější kříšťálvou kouli...nu což...o víkendu se do toho vrhnu. Doufám že se k tomu dá dostat zevnitř...

Odesláno

Neutrhlo sa Ti len ukoncenie lana na brzde? .. tam by som asi zacal

Odesláno

Určitě to pomůže :) Obrázek je vždy lepší než si představovat co kde má být :)

Díkes:)

Odesláno

Díky...

předpověď počasí na víkend je opravdu úžasná...si asi nejdřív skočím koupit vaťák :D

Odesláno

Falco: Možné je všechno, rozeberu to a uvidím co na mě vybafne..

Odesláno

Mohl bych ještě někoho poprosit o radu, jak se rozdělává ten dekl kolem ručky?

Počasí mi o víkendu stejně nepřálo...a na parkovišti v dešti a sněhu se to dělá mizerně...tak jsem to raději vzdal...a nechám to až se trochu vyčasí...:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

vyřešeno.

vypadl pravý lanovod z těch držáčků co drží lanka u páky. Nevím jak ale vypadnul...nicméně lanovod byl kaput celej, lanko se v něm nehejbalo, tak jsem ho vyměnil za nové nepoužité...a brzda brzdí jako ďas...otázka je jestli brzdí souměrně.

Ale to je na jiné povídání.

Díky všem za rady :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...