Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už delší dobu mám pocit, že mi autíko netáhne.dnes jsem ho vzal na zdviž, že ssi zaslepím AGR ale objevil jsem poblitý podtlakový ventil u turba.koukal jsem, že to tam kdysi lítalo ze sání ale to už jsem utěsnil.nic méně jsem zkoušel, zda se mi otevírá a nic.je totálně zarezlý.dá se to nějak rozhýbat?má to velký vliv na výkon?Musim kvůli tomu sundávat i turbo?díky:myslim

Odesláno

mam stejny problem auto mi taky netahne:( mam hdi 66kw,diagnostika nic neukazuje ale stale netahne a turbo mam nove.... spise netahne 3,4,5 pri vytoceni obcasny zapach

Odesláno

Dneska jsem byl u znameho co se zivi pouze PEUGEOTAMA a rypal jsem v tom dlouho pak zapojil nejaky podtlak,napojil na PC smazal, jel projet a opet napojil a ukazovalo mu VAHU VZDUCHU, SPojka me taky napadla ten zapach pri vytoceni,ale bohuzel nepoznam zda-li prokluzuje:( otacky nejak nestoupaji nejak.... tak nevim

Odesláno

Tak jsem skousel tu spojku rozjel jsem auto na 50km/h zaradil tku a auto mel tondenci se rozjet sice cukalo ale jelo rozjel bych to takze asi skusim tu vahu vzduchu. docetl jsem se ze se nejak da i vycistit

Odesláno

tak je to konečně vyřešeno.V servise to zkoumali snad 14dní ale nakonec s dobrým úspěchem.Našli zarezlý podtlakový ventil na turbu a říkal že to ani trochu nehlo.musel kvůli tomu sundat turbo, že prý se k tomu jinak nedostane ale to mi bylo jedno.za 1000kč sem nic neresil, a navic jede to opet nádherně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...