podgy4 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Zdravím, už delší dobu mám pocit, že mi autíko netáhne.dnes jsem ho vzal na zdviž, že ssi zaslepím AGR ale objevil jsem poblitý podtlakový ventil u turba.koukal jsem, že to tam kdysi lítalo ze sání ale to už jsem utěsnil.nic méně jsem zkoušel, zda se mi otevírá a nic.je totálně zarezlý.dá se to nějak rozhýbat?má to velký vliv na výkon?Musim kvůli tomu sundávat i turbo?díky:myslim Citovat
Dano406 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Někde tu bylo vlákno o turbu,zkus pohledat.Nechci tě mystifikovat,ale mělo by se to dát rozhýbat.Zkušenější určitě poví víc. Citovat
lud3k Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 mam stejny problem auto mi taky netahne:( mam hdi 66kw,diagnostika nic neukazuje ale stale netahne a turbo mam nove.... spise netahne 3,4,5 pri vytoceni obcasny zapach Citovat
Dano406 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 To lud3k: Při vytočení to dělá co?Neprokluzuje spojka? Citovat
podgy4 Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 mně taky diag nic neukazuje.o víkendu se do toho pustím pak dám vědět... Citovat
lud3k Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Dneska jsem byl u znameho co se zivi pouze PEUGEOTAMA a rypal jsem v tom dlouho pak zapojil nejaky podtlak,napojil na PC smazal, jel projet a opet napojil a ukazovalo mu VAHU VZDUCHU, SPojka me taky napadla ten zapach pri vytoceni,ale bohuzel nepoznam zda-li prokluzuje:( otacky nejak nestoupaji nejak.... tak nevim Citovat
podgy4 Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 váhu vzduchu nemám, je tam jen čidlo nasávaneho tlaku Citovat
lud3k Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Tak jsem skousel tu spojku rozjel jsem auto na 50km/h zaradil tku a auto mel tondenci se rozjet sice cukalo ale jelo rozjel bych to takze asi skusim tu vahu vzduchu. docetl jsem se ze se nejak da i vycistit Citovat
podgy4 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 tak je to konečně vyřešeno.V servise to zkoumali snad 14dní ale nakonec s dobrým úspěchem.Našli zarezlý podtlakový ventil na turbu a říkal že to ani trochu nehlo.musel kvůli tomu sundat turbo, že prý se k tomu jinak nedostane ale to mi bylo jedno.za 1000kč sem nic neresil, a navic jede to opet nádherně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.