Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den. Jsem tu poprve a potreboval bych poradit do nedavna me netahl peugeot 406 HDI 66KW byl jsem na diagnostice a nic me ktomu nerekli jen to ze je to turbo, nechal jsem ho vymenit a pripada me ze to stale netahne:(:( pri vytoceni ma divny zvuk...:( nesetkal se stim to problemem nekdo. Dekuji za jakoukoliv radu

Odesláno

Mal som podobny problem.Bol odpaleny nejaky mikroprocesor,po vymene riadiacej jednotky taha.Ale skus pohladat,je tu toho uz napisaneho na tuto temu dost. :papa

[upravil dne 24/10/12 22:17 od 733thunder]

Odesláno

Dekuji ja se dival ale bohuzel zadne podobne tema nenasel, a myslite ze ani diagnostika by nenasla zavadu?

auto jak rikam 1,2,stupen dobry ale nejvice jde poznat ze 3 a vise, jak uvidi kopec vubec semu nechce a ma i divny zvuk a obcas jsem citil smrad....:( myslite ze by mohla byt nejaka hadice ucpana,nebo neco s hadicemi....

Odesláno

To určitě za zkoušku nic nedá ale za novou spojku pak ju :D

Ale mohlo by to být ono

Hlavně jde blbě zařadit zpátečka když je spojka v čudu

[upravil dne 25/10/12 19:32 od fejfarz]

Odesláno

me jde take blbe zpatecka ale auto tahne ... ale to je spise prevodovkou :-P

a je lepsi to zkusit a zjistit ze je dobra nebo spatna . nez Asi spatne turbo a nechat ho vymenit :myslim

[upravil dne 25/10/12 19:36 od stajgrpavel]

[upravil dne 25/10/12 19:37 od stajgrpavel]

Odesláno

kamoratovi tiez robilo to iste....a mal deravu hadicu za IC....tak ja byt tebov si pokukam hadice i ked to bolo s turbom v servise ale vsetci velmi dobre vieme aky su dnesny servisaci...

Odesláno

Turbo jsem vymnenil jelikoz me rikali ze je spatne,Dneska jsem byl za kamaradem co se zivi pouze peugeotem jiz pres xx let chvili se vtom stoural a pak zapojil nejaky podtlak a napychl na PC smazal vse a jel projet a znovu a ukazovalo mu VAHU VZDUCHU rikal me ze mam v pondeli dojet ze ju vymnenime a skusime tak jsem sam zvedavej.....Spojka me taky napadla ze citim zapach pri vytoceni ale prej by me litali otacky pokud by prokluzovala. Jak poznam ze prokluzuje ta spojka na tu 5tku.... Dekuji za radu

Odesláno

vsak jsem to psal. rozjed auto na 50km/h dej tam 5ku a seslapni plyn... pokud vylitnou otacky a auto nezrychli je v haji spojka ... pokud se auto zaklepe a bude mit tendenci se rozjizdet tak je spojka v pohode.

spojka me napadla kuli tomu ze jsi rikal ze citis smrad.

Odesláno

Tak Jáá si užil taky z váhou problémy házelo mně to do nouzáku problém uvolněný jeden drátek tak že kontaktol a přidělaní drátku oprava za kilo vč diagnostiky. A radost jako malý kluk :D Od té doby klid.

Odesláno

Dekuji za radu kusim to projet na tu 50km/h a uvidime. myslim si ze ta mozna bude taky v haji:( ale spis skusim i tu vahu vymenit da se nejak opravit vycistit stejnak koupim novou ale ze bych skusil vopravit zda-li je to ono

Odesláno

Skousel jsem tu spojku tak je dobra rozjel jsem to natech 50km/h a auto by se rozjelo melo tendenci cukat ale rozhelo by se... Skusim tu Vahu vuduchu a uvidime nooo neda se nejak spravit nebo je lepsi vymnenit kus za kus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...