Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ake zhavice

Recommended Posts

Guest kawasa636
Odesláno

Ahoj ja mam peugeot partner 2.0hdi 2006.Viete mi niekto povedat ake su tam origos zhavice od vyrobcu?A este jedna otazka je mozne aby diagnostika zhav.ukazovala ze su v poriadku a moze byt pritom jeden zly alebo slabsi.Ked pridu mrazi zacne mi pravidelne tocit motor asi tak 4sek.a az potom naskoci z vyfuku je vidiet biely dym.Vsetko som mal v servise uz 2 krat skontrolovane-zhavice,vstrekovace,elektriku,starter baterka palivovu sus.atd...je to ok ale v zime nestartuje tak ako ma.

Odesláno

Povodne od vyroby som mal champion CH 170 cca 5r ,okolo 130tkm vymenil som za NDK D-POWER , zatial maju 7r ,240tkm a nevykazuju problem. Povodne neboli nic moc podla nazoru predajcu , tak uvidim kolko este vydrzia nym odporucane ndk .Ak by bol co i len jeden vadny diag to napise , no skor treba pozriet ci zhavi spicka zhavica ... vybrat ich prilozit na baterku a uvidis , kde sa rozsvieti :)...nepopalit sa .

[upravil dne 23/10/12 08:47 od vladosr]

[upravil dne 23/10/12 08:48 od vladosr]

Odesláno

HDI nestartuje ako TDI , cize na 3/4 otacky kluky .....

hdi cca 2 otacky kluky kym nastane tlak na raily , potom sa caka na synchronizaciu kluka - vacka , a az potom pride napajanie vstrekovacov ....cize prve davkovanie naftou......preto je dolezite aby otacky startra boli vzdy min 250, diag to pekne ukaze.....potom uz len preverit spravnost snimacov teploty , vzduchu - vaha , teploty paliva .Ja v zime natocim no stava sa mi pri -26C , ze mi to po minute zdochne .....kvalitna nafta z nasich pump :potlesk a davam aj aditiva

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...