John Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Tak přece jen konečně. Gratuluju a za kolik šlo nakonec do světa?? Citovat
John Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Operator A co budeš kupovat? Ty jsi nějak zaspal.... Vvitty má už dávno neww auto....Si polepšil o hooodně Citovat
Operator Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Tak nenapínejte! Přiznám se, že jak jsem nemohl v poslední době jezdit na srázky, tak už v členech začínám mít trochu bordel, natož pak v autech. Pamatuju si vlastně jen pár, jako je Medvěd, Destiny, John, Netopýrka, Vector, Tazman, Oddie, Ferry, Mašinka, MilaS... těm ostatním se omlouvám. Citovat
Bohouš Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Operator - Yvitty má lva od DDho. Pomohlo ti to ??? :D:D Citovat
Operator Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 jéé, ahá, vzpomínám si, že se o tom mluvilo! Dík! Citovat
Vvitty Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem John Tak přece jen konečně. Gratuluju a za kolik šlo nakonec do světa?? ukecali me na 25K, tak jak stalo na parkovisti.... ted uz jenom prodat zimni 14\" kola a jedno letni obuti, taktez na 14kach Citovat
Vvitty Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Vvitty Napsán autorem John Tak přece jen konečně. Gratuluju a za kolik šlo nakonec do světa?? ukecali me na 25K, tak jak stalo na parkovisti.... ted uz jenom prodat zimni 14\" kola a jedno letni obuti, taktez na 14kach ... a pak uz jenom se podivat po nejakem hezkem darecku pro meho noveho mazlika Citovat
Hadra Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 sakra sakra, za 25 bych to vzal. škoda. 309 má ten KUFR !! Citovat
Guest DD Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Tak congrats, konecne muzes poradne sypat penize do vylepsovani S16ky Citovat
Vvitty Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Hadra sakra sakra, za 25 bych to vzal. škoda. 309 má ten KUFR !! no, co k tomu dodat.... viselo to tady docela dlouho na foru i v bazaru a zadna nabidka z PGC s vyjimkou Netopyrky neprisla.... sice jsem puvodne chtel trosku vic, ale taky jsem k tomu tady nabizel jeste zimni sadu (kola, disky, retezy ) mel jsi zavolat, dat prachy na kapotu a mohl byt tvuj i se samolepkou PGC a tady mela dokonce KUFR s ELEKTRONICKYM OTEVIRANIM na tlacitko vedle ridice [Editován dne 14/6/05 Vvitty] Citovat
Hadra Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 no jo no, já jsem špatnej obchodník, já myslel, že za ni chceš tak 60tis..., tak jsem se ani neptal Citovat
Vvitty Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Hadra no jo no, já jsem špatnej obchodník, já myslel, že za ni chceš tak 60tis..., tak jsem se ani neptal to by musela byt tak o 4 roky mladsi... no jo, tak mas aspon pouceni pro priste... za zeptani nic nedas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.