stofi77 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Zdravím,na P 407 jsem loni měnil pal.filtr v souvislosti s chcípáním při -15 C. Filtr měl zaslepen konektor pro vyhřívání. Chcípání a jízdu na ho...výměna nevyřešila a já s oteplením přestal problém řešit. Máme zde první mrazíky a já s hrůzou očekávám mrazy. Abych tomu předešel, napadlo mě sehnat filtr s vyhříváním...Zatím bezúspěšně a to i u člověka, který mi doposud sehnal nemožné a o jeho znalostech a přehledu nemůže být pochyb. Takže otázka zní: Ví někdo o filtru s vyhříváním na P407 2,2 HDI ? Citovat
Přema Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 A je to určitě konektor na vyhřívání?? Není to na čidlo přítomnosti vody v naftě ? nevím jak u 2,2 ale u 2,0 je to na čidlo vody v naftě mimochodem , co tam,liješ za naftu? ani skoro při -30°C mi nafta nezmrzla dáváš aditivum VIF na zimu? Jo a zamrzat to nemusí jenom ve filtru..... [upravil dne 17-10-12 11:47 od Přema] Citovat
stofi77 Odesláno 17. říjen 2012 Autor Odesláno 17. říjen 2012 No, tak to klidně může být jen to čidlo na přítomnost vody :-) Loni jsem v drtivé většině jezdil k Benzině. Aditivum jsem doléval poctivě před tankováním. Start a dojezd tak 3-6 km. Poté symbol motoru a chcíp...Za 5 min.start a stejná vzdálenost. Je pravdou, že měl venkovní teplotu ukazovalo i -25 C. Nevím, fakt zvažuji, že v zimě nebudu jezdit. Přítelkyni jsem z toho důvodu chtěl koupit benzín, ale má taky naftu, takže, zdrávím ČD a budu se těšit....asi. Citovat
Přema Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Jestli dáváš aditivum a není starý pal.filtr tak bych hledal zamrznutí jinde......třeba v sacím koši v nádrži.....je tam taky malé sítko a jak sem ho čistil tak sem se ku*va divil co vše tam bylo.....ale mluvím o 2,0 nevím jak to má přesně 2,2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.