DERT123 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 ale dalej mu neporadim ze ci by mu uz stacil len displej ale asi nee:myslim musia poradit skusenejsi Citovat
bart.lbc Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 prosim vas da za zamenit maly oranzovy display za velky farebny? mam RT3 s malym oranžovym displejom + navigacia.. Ďiky [upravil dne 21/10/12 14:02 od eurosl] Myslím, že se to dá ale za předpokladu že vyměníš i RT3(jsou 2 druhy s optikou a bez). Pro velkou obrazovku je optický kabel a pro malou není. Citovat
eurosl Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 mam urcite RT3 s malym displejom len ma zaujima ci ma moje radio rovnake vyvodi ako RT3 s farebnym. mam moznost zakupit display + kabelaž za 300 eur len či to zapojim do radia atd Citovat
HonzaZ Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Je to jak píše bart, pokud budeš chtít velký barevný displej, musíš vyměnit i rádio. To pro malý displej nemá optický výstup pro ten velký. Citovat
eurosl Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 a kua! nema niekto na predaj rádio aj display samozrejme aj kabelaž, alebo čo to môže stať všetko? Citovat
Marcel00 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 cenu som ti napisal a svoju poziadavku skus hodit sem... http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=60 ked pohladas tak tu najdes aj ponuku kto ti to aj cele nahodi... ja osobne by som do toho za tolke peniaze nesiel... nevidim v tom az take vyhody hodne tolkej investicie... Citovat
KALUS Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Taky mám prosbu o radu. Mám v autě RD4 a chci ji vyměnit za RT5. Všechny konektory sedí, jen přívod ze svazku do displaye je jiny. V autě mám zhruba 12ti pinový konektor do kterého jsou osazené pouze čtyři dráty (předpokládám zem + napájení + dva sběrnice). Display má vstup pro konektor pouze 6ti pinový. Nevíte někdo jestli je mozně pouze upravit ten velký a kam a které dráty zapojit na display? [upravil dne 28/10/12 13:25 od KALUS] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.