Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
tak webasticko pripravene, pekne si bufka... motor teply, kabina detto, rano som hned vyskusal, bo ranna teplota 2,4 st nad nulou...

to aby som uz zimaky cez vikend poriesil :D

ale podla predpoved to vidim ze tazden dva to este vydrzi :) potom uz idu na auto...

uz len kvoli rakusku, kde je to povinnost od 1.11. :papa

Taky jdu v pondělí na gumy.U nás na Vysočině už dost přituhuje :myslim:myslim

Odesláno
eeeej Marcel uz nezamrznes :aut kde to parkujes? nech ti to pridem vymontovat :D

tebe tusim vymontovali skor ako si ho kupit stihol...

inak zalezitost pre teba cca 150e nakoko mas kabelaz uz v aute...

Odesláno

Tak jsem koupil krásný zimaky přes aukro a v patek je nechal přezout na disky. Dneska přijdu k autu ,jedno kolo jak bačkora a ostatní tři prazdný. Nakonec jsem zjistil že ve všech je z boku díra jak od špendlíku... :grr Takže v neděli rano shánet pneuservis jestli s tim neco udělaj.Super zábava. Taky máte takový báječný zkušenosti s přezouváním na zimní?? :)

Odesláno

Zimné som prehodil ešte v utorok keď bolo relatívne dobré počasie, teraz v tomto daždi by to nebolo najpríjemnejšie.

Odesláno

Dnes ma neminulo absolvovanie STK a EK, všetko prebehlo hladko a v poriadku :), ďalšia o dva roky.

Keď sa nám už tie zveri preháňajú po cestách a nechcem dopadnúť ako kamarát romík1 zo svojou 406-kou tak som dnes kúpil plašič zvery a hneď aj nahodil (som zvedavý či to bude mať aj nejaký účinok).

post-27076-14109627864081_thumb.jpg

[upravil dne 31/10/12 18:56 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...