Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ono jestli to bude jezdit tak zatim bosch nedavam to lucas cerpadlo neni zas takovej smejd jen je to proste drahe na udrzeni ted kdyz je pretesneny verim tomu ze to bude jezdit furt jen to jeste doladit, nemam ale uz na to chut jsem na to auto docela uz nasranej uvazuju ze ho bud dam mladej at to dojezdi a nebo to za par tisicovek prodam je to sice dobra kara ale ceho je moc toho je prilis

Odesláno

Tak asi moc velkej sikula nejsem volal jsem do delphi servisu a popsal jim svuj problem a ten pan mi rekl ze bych to rozhodne nemel delat na aute ale at zkusim ten rotor otocit o stoosumdesat stupnu kdyz si nejsem jistej a jestli to bude delat furt tak se mi sekla vacka a ze tim tvrdym chodem oddelam hlavu motoru a ze kdyt mi to teda neprestane tak jim mam to cerpadlo odvest ze na nej koukne ale to bych se propadl hanbou kdybych mu mel ukazat vlastni vyrobu solenoidu na zastaveni motoru jak jsem ho pekne zalepil aby to neteklo tak jsem proste v hajzlu

Odesláno

Tak vcera jsem se na to sel naposledy kouknout a uz mi nezbylo nic jineho nez otocit kousek cerpadlem po smeru otacek cca 3mm motor ted jde o hodne tiseji coz je jasne na vykonu se to nejak nepodepsalo a rano chytil tak o otacku dyl rozbehnul se normalne pak po cca 2 vterinach sel troskutvrde rak 6-7 vterin a pak stichnul myslim ze si sousedi dneska i pospinkaji kontrolku jsem uz taky zhasnul. Divil jsem se jak to cerpadlo ted drzi naftu zmacku balonek rano jednou a podruhy uz je tvrdej a co se ted tyka spotreby tak jste meli pravdu bere to fakt malo ted docela dostaval zabrat a do sedmi litru to jsem nezazil co ho mam ale je to divne urcite to nebylo tim ze kapalo ale pravdu vi jen buh ted jsem sehnal kupce za 28 tak jestli si to veme tak budeme spokojeny oba jemu to snad bude jeste chvilku jezdit a mr mozna prestanou rust sediny :D

Odesláno

mno to netuším co s ním bude a už je mi to i jedno nebo spíš už mi nic jiného nezbylo než ho dát pryč to byla časovaná bomba hlavně za poslední dva měsíce jsem tam zahučel za víc jak desítku. ložiska, kotouče, destičky, pakny, zadní tyčky, vejfuk, chladič, trubky, přední čepy, napínací kladka, řemen na altík, sada těsnění. cca 23000kč a výsldek čerpadlo kapůt a to už byl ten poslední čin co mi to auto udělalo stráta na autě 120000kč to jen součet kolik mě stálo posledních 77000km plus nafta a výsledek mohl jsem jezdit taxíkem a nebyl jsem dneska šedivej asi neumím kupovat auta někdo koupí a jezdí a někdo koupí stojí a platí jako já ale co aspoň si můžu otevřít servis na 406 že dělám vše jen né čerpadla:D

Odesláno

Já jsem zažil uplně to samé co ty, také jsem stál před otázkou, zda si auto nechám nebo ne, a to jsem ho neměl ani 2měsíce, neměl jsem srdce ho dát do šrotu, i když jsem z něho byl také šedivý a ono se mi ted za to vše odvděčuje..

Odesláno

můžu zavolat tomu mému kamarádovi jestli už tam golem byl jelikož mi včera volal jestli si to do konce tejdne nevyndam tak že to nechá sešrotovat jinak já z něj moc nemam děravej chladič rozervané trubky k němu a pak ty kola co jsou o něco vejš na fotce ale ty origo jsem nechal na autě

Odesláno
mohli jsme se domluvit, já bych ti za něj dal aspon nějakou částku a opravil bych ho..

tam byl i motor nějakej uklepanej když jsem přeřazoval a jak padali otáčky tak šel divně a to bylo to poslední čím mě nasral a jinak já to tu psal že ho prodám mohl ses ozvat ale věř mi že bys asi na něm nevydělal

Odesláno
Nevzdávej to a prodej z toho auta co můžeš, at se ti aspon neco vrátí zpátky, kola bych bralm však kdyžtak napiš vzkaz

já už zněj nic neprodam mě zůstali opravdu jen ty kola

Odesláno
Já jsem zažil uplně to samé co ty, také jsem stál před otázkou, zda si auto nechám nebo ne, a to jsem ho neměl ani 2měsíce, neměl jsem srdce ho dát do šrotu, i když jsem z něho byl také šedivý a ono se mi ted za to vše odvděčuje..

mě se taky odvděčil miláček můj

Odesláno

Jestli to nemělo souvislost s tím čerpadlem, mě létaly také otáčky jak na kompasu a čerpadlo po nějaké vzdálenosti zahrčelo a vyletěl z něho bílý dým, při startování bylo za mnou bílo.

Odesláno

já bych řekl že to byl spíš důsledek toho čerpadla tím to jen začalo dokud chcalo tak bylo vše ok jak jsem ho utěsnil byl v prdelce to je jedno nemusíme to už řešit už je vyřešeno já toho nelituji tak toho nelitujte ani vy já s tím fakt měl peklo stálo už za hovno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...