Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som sa pokusil pripojit palubny pocitat typ A (ten som zatial zohnal) podla navodu, v mojej P206SW (r.v2006). Zalial som mal len hodiny, dotiahol som original zvazok (noyv s buracky), na displayi typ A, hodiny funguju ale ostatok nic (teplota, dvera a pod)... Packa zatial neupravena vyskusane trubickou ale bez odpovade... musim ist aktivovat BSI??? Po tomto zasahu mi zacal svietit trvale kontrolka: Chyba vstrekovacej jednotky alebo katalizator (zlty ventil) je to sposobene montazou alebo zhoda nahod.

[upravil dne 11/10/12 16:48 od Ferry]

Odesláno

Buracka je s 206SW (r.2004) ten kablovy zvesok pasuje OK, povodny odpojik co je k hodinam a zapojil novy k palubenemu...ale pred tym mi to nesvietilo moze byt ze som to \"posral\".... Treba Aktivovat BSI ja mam rv.2006 boli tem jen hodiny... Problem v kabelu??? ale zapojil som povodny a potom to zacalo sigmalizovat... (mimo chodom v kabla s 2004 njede display na budikoch) ale to som si vsimok jeden pin nezapojeni to sa da prehodit v konektore

Odesláno

Tak ndes rano som vystriekal konektor spaj-om KONTAKT60 a uz je to OK, pravdepodobne kontakt na koncovke :-)... AKo je top s BSI??? treba aktivovat??

Odesláno

nechcem byt mudry, ale tieto informacne displaye sa maju cez dia nastavit aby sa vedelo co vsetko maju zobrazovat ako i vybava auta ako je typ radia, changer, ovladanie pod volantom, palubny pc, spotreba, teplota... a podobne... ci ?

Odesláno

Nekonfiguruje sa riadiaca jednotka??? U mojo P206SW nebol boli len hodiny, dal som s buracky a tam len tiez idu hodiny... Treba povoti paluny v servise???? ci r.v2006 by to malo ist automaticky.. PS: este poblem mam s tlacidlom... rozobral som ho podla navodu len prizinka nebola...a zda sa mi ze ked dam trubicku nie je tam ziadny kontakt(alebo to spina voci kostre???)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...