andrex Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Caute. Vybehla mi hlaska - fog lamp faulty - s tym ze som chcel checknut ktora hmlovka sa mi odpalila, ibaze nesvieti ani jedna. Ide o poistku? Ak ano, kde sa to na 407sw meni? Zaroven, ked uz otvaram temu o hmlovkach, ako sa meni hmlovka vpredu? Vytocit kolesa a cez tu dieru v \"blatnikoch na kolesach\"? Pomohlo by asi aj s obrazkom/fotkou ak sa da. Vdaka Citovat
rodito Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 pokud chceš měnit jen žárovku tak přes ten otvor, žárovka je na bajonet. Pokud budeš měnit celou mlhovku tak musí dolů přední nárazník. Jestli ti nesvítí obě přední tak na straně ridiče je v nárazníku je zelený konektor, tak ho zkontroluj jestli není rozpojený Citovat
czanko Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Čaute! Ale keď chcem meniť žiarovku cez tú dieru v blatníku, ako tú dieru potom zakryjem? Zalepiť naspäť ten plast sekundovým lepidlom? Možno je to hlúpa otázka, ale keď som sa chcel do toho otvoru dostať, tak kryt otvoru mi ostalo v ruke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.