Bugi Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Aha dakujem za info. Nasiel som pekne al disky ale asi kaslem na to lebo nemam 17tky ani zapisane v TP tak nebudem radsej provokovat policajtov Citovat
Bugi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak som tu zas Nasiel som si pekne original Ouragany 16tky ale maju obute letne pneu 205/45 R16 a v TP mam zapisany rozmer 205/55 R16. Ale to by som bud riskol alebo by som to dal zapisat do TP. Chcem sa spytat mate niekto skusenost s tou vyskou gumy 45 na Peugeote 406? Nebude to s tou gumou na nasich cestach moc tvrde? Lebo je to aj s gumamy a su skoro nove dezen na dvoch je 7 a na dalsich dvoch je 6 mm tak by som nespekuloval s predajom a kupou druhych ak mi to nevybije cele napravy a nebude to moc nepohodlne a tvrde. Dalsia otazka je myslite ze cena 300 eur za komplet je dobra alebo ste nasli aj nieco lacnejsie? Vyzeraju pekne nalestene a nie su ani poskriabane... dakujem Citovat
pug306 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 http://auto.bazos.sk/inzerat/19076259/Disky-PEUGEOT-R16-4x10865J-ET28-4ks.php ak su to tieto tiez som sa na ne pozeral....ale koli tomu ET som to nezobral....l na 406 ich dostanes len s podlozkami a co sa tyka tej gumy tak bude to o nico tvrdie to je jasne ale bude ty tachac ukazovat vacsiu hodnotu ako ides a navise to bude si myslim vyzerat divno na tom aute.... ale podla mna neni problem predat tie gumy a kupit niejake mierne ojazdene 205/55/16 za tu cenu osobne by som to ked tak riesil takto a nedaval tam tie co tam nemaju co robit... Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 205/45 nebude o moc tvrdej nebal bych se toho spiš to bude vypadat blbe. kola budou maly a velka mezera mezi kolem a blatníkem. s dezenem 6 a 7 mm je cena hodne dobra. snad se 222johny222 nebude zlobit když použiju jeho fotku. koupil 205/45/16 a vypadalo to hrozne. gumy prodal a koupil ty co tam maji byt a vypada to o hodne lip. Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 29.10.2012 08:34 od čakom] Citovat
Bugi Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Dakujem chlapy za nazor. Bol som rozhodnuty ze to toho pojdem lebo tie kola su na 406tke moc pekne a vzdy som po nich tuzil ale odradzaju ma ceny tych podloziek a druhych srobov. Nie su to tie konkretne disky co si nasiel ty ale teraz ich je na bazosi viac. Tie gumy by nebol problem predat a kupit druhe, tak som to mal nakoniec aj v plane ale ovela viac ma zaskocili tie podlozky lebo davat nejakych 40 eur za podlozky sa mi zda dost. A to este nepocitam sroby ktore by som musel taktiez dokupit lebo mam len s kuzelovou hlavou z plechacou a este su urcite aj kratke. Mate niekto tie Ouragany nahodene? Kolko vas vysli tie sroby a podlozky k tomu dokopy? Skusali ste to niekto bez podloziek ci by to nesuchalo alebo to bude len skarede ked budu utopene v blatnikoch? Pripadne nemate niekto podrobny nakres podloziek s rozmermi? Mozno by mi ich aj otec vyrobil v praci... Citovat
Red Devil Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Čau. Ja som pred dvoma rokmi kupoval ouragany 16-ky, ET 28, boli nové za 400 eur. aj s origo šrobami. Sú utopené, na 406-ku potrebuješ ET 20. Podla rozmeru tých pneu myslím že boli obuté na 206-ke. Citovat
Bugi Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Jasne to uz chapem A ty mas teraz tie Ouragany nahodene na Peugeote 406 bez podloziek a nikde nesuchaju? Len su utopene? To by mi ani zatial az tak moc nevadilo. Ci si kupoval nakoniec a nahodil aj nejake podlozky? Ano tie co mam vyhliadnute su z Peugeota 206... a nemas nejaku foto ako to vyzera teraz na aute? Citovat
Red Devil Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 V predu mi to trosku šúchalo podblatník, nič strašné. Rozmýšlam o podložkách, dopredu 15mm a dozadu 20mm. Foto nemám, ale nevyzerá to až tak zle:D. Už mám nahodenú zimnú sadu, letná odpočíva v pivnici;). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.