Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha dakujem za info. Nasiel som pekne al disky ale asi kaslem na to lebo nemam 17tky ani zapisane v TP tak nebudem radsej provokovat policajtov :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak som tu zas :D

Nasiel som si pekne original Ouragany 16tky ale maju obute letne pneu 205/45 R16 a v TP mam zapisany rozmer 205/55 R16. Ale to by som bud riskol alebo by som to dal zapisat do TP. Chcem sa spytat mate niekto skusenost s tou vyskou gumy 45 na Peugeote 406? Nebude to s tou gumou na nasich cestach moc tvrde? Lebo je to aj s gumamy a su skoro nove dezen na dvoch je 7 a na dalsich dvoch je 6 mm tak by som nespekuloval s predajom a kupou druhych ak mi to nevybije cele napravy a nebude to moc nepohodlne a tvrde. Dalsia otazka je myslite ze cena 300 eur za komplet je dobra alebo ste nasli aj nieco lacnejsie? Vyzeraju pekne nalestene a nie su ani poskriabane... dakujem

Odesláno

http://auto.bazos.sk/inzerat/19076259/Disky-PEUGEOT-R16-4x10865J-ET28-4ks.php

ak su to tieto tiez som sa na ne pozeral....ale koli tomu ET som to nezobral....l na 406 ich dostanes len s podlozkami

a co sa tyka tej gumy tak bude to o nico tvrdie to je jasne ale bude ty tachac ukazovat vacsiu hodnotu ako ides a navise to bude si myslim vyzerat divno na tom aute....

ale podla mna neni problem predat tie gumy a kupit niejake mierne ojazdene 205/55/16 za tu cenu

osobne by som to ked tak riesil takto a nedaval tam tie co tam nemaju co robit...

Odesláno

205/45 nebude o moc tvrdej nebal bych se toho ;) spiš to bude vypadat blbe. kola budou maly a velka mezera mezi kolem a blatníkem.

s dezenem 6 a 7 mm je cena hodne dobra.

snad se 222johny222 nebude zlobit když použiju jeho fotku.

koupil 205/45/16 a vypadalo to hrozne. gumy prodal a koupil ty co tam maji byt a vypada to o hodne lip.

blaz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 29.10.2012 08:34 od čakom]

Odesláno

Dakujem chlapy za nazor. Bol som rozhodnuty ze to toho pojdem lebo tie kola su na 406tke moc pekne a vzdy som po nich tuzil ale odradzaju ma ceny tych podloziek a druhych srobov. Nie su to tie konkretne disky co si nasiel ty ale teraz ich je na bazosi viac. Tie gumy by nebol problem predat a kupit druhe, tak som to mal nakoniec aj v plane ale ovela viac ma zaskocili tie podlozky lebo davat nejakych 40 eur za podlozky sa mi zda dost. A to este nepocitam sroby ktore by som musel taktiez dokupit lebo mam len s kuzelovou hlavou z plechacou a este su urcite aj kratke. Mate niekto tie Ouragany nahodene? Kolko vas vysli tie sroby a podlozky k tomu dokopy? Skusali ste to niekto bez podloziek ci by to nesuchalo alebo to bude len skarede ked budu utopene v blatnikoch? Pripadne nemate niekto podrobny nakres podloziek s rozmermi? Mozno by mi ich aj otec vyrobil v praci...

Odesláno

Čau. Ja som pred dvoma rokmi kupoval ouragany 16-ky, ET 28, boli nové za 400 eur. aj s origo šrobami. Sú utopené, na 406-ku potrebuješ ET 20. Podla rozmeru tých pneu myslím že boli obuté na 206-ke.

Odesláno

Jasne to uz chapem :) A ty mas teraz tie Ouragany nahodene na Peugeote 406 bez podloziek a nikde nesuchaju? Len su utopene? To by mi ani zatial az tak moc nevadilo. Ci si kupoval nakoniec a nahodil aj nejake podlozky? Ano tie co mam vyhliadnute su z Peugeota 206... a nemas nejaku foto ako to vyzera teraz na aute?

Odesláno

V predu mi to trosku šúchalo podblatník, nič strašné. Rozmýšlam o podložkách, dopredu 15mm a dozadu 20mm. Foto nemám, ale nevyzerá to až tak zle:D. Už mám nahodenú zimnú sadu, letná odpočíva v pivnici;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...