alihen Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 este ze sme susedia aspon to mozme zvalit tiez na vas Citovat
merlin99 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Na svk zapisuju to co mas v Coc papieri, alebo teda cez kamaratov co ti vystavia neaky papierik... Citovat
alihen Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 no akurat dnes som videl, ze jednu pani na policii poslali prec a mala \"papierik\" (typovy list alebo nieco podobne) od nejakeho predajcu, co jej predal elektrony v rozmere, ktory sa nedal k autu zapisat [upravil dne 4/2/13 20:11 od alihen] Citovat
Fredino Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 ako ak ti predajca diskov da papiere na zapis vacsich rozmerov do TP tak treba skocit na obvodny urad pre dopravu kde to MUSIA zapisat a potom na DI kde nasledne ti to nahraju do zaznamov...mam osobne skusenosti pri bejvalke Mazda Xedos 6 som tak uspesne zapisal 17 elektrony [Edited on 4/2/13 20:26 by Fredino] Citovat
merlin99 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 /alihen: COC predkladas na obvodnom urade pre cestne komunikacie /presne znenie do bodky si uz nepamatam, neaku chvilku som tam nebol/, tam schvaluju zapis , nie u zelenych - oni len zapisu co im nadiktuje urad.. Citovat
jojo2426 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 neviem ako v CR... v SR na 1.6 neda potvrdenie ani Peugeot na ine disky ako 16 (mam doma origo papier od nich, ked som to ziadal aj ja). aj napriek znamym u policie a kadejakym firmam, co vam daju papier, ze disky mozu byt aj vacsie na policii iny rozmer ako 16 nezapisu. u 2.0 to ide (aj 17 a 18) a este jedna vec, ktoru som sa dozvedel od zainteresovanych: ak auto privezies zvonku, zapisu ti tie disky, ktore na nom su. takze na 1.6 ti zapisu aj disky z furika alebo 20, pokial na nich bolo dovezene Tak u nás na východe to tak veru nieje. Pri dovoze (2.0 HDi) som mal nahodené Cosmosy 17-ky a v pôvodných papieroch boli zapísané 16-ky. Na úrade mali veľký problém tam napísať tie Cosmosy. Darmo som vysvetľoval, že su to originál kolesá k tomuto autu (nemaš papier=nemáš pravdu ) Citovat
alihen Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 z toho vsetkeho len vypliva: INY KRAJ INY MRAV nechcem sa vadit ani handrkovat. aj ked mam znamych, mam na 1.6 zapisane len 16\" disky a druhu sadu elektronov som teda kupil tiez 16\". PS: ta pani vcera neprihlasovala dovezene auto, slo len o zmenu drzitela. a osobne si myslim, ze ze predajca nemoze pravo diktovat OU, co maju zapisat do TP, ked na ine ako 16\" disky neda doklad ani vyrobca auta. Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 @jojo2426: sorry, zakon jasne hovori : nemaš papier=nemáš zapis. Nato si mal dostat od predajcu v zaharnici bud COC, pripadne si ten vyziadat za peniaze od peugeotu, alebo pouzit TP zo zahranicia ak tam boli zapisane a vtedy to musia prevziat - ak nie stazovat sa nadriadenym oficialnou pisomnou cestou. Ak neboli zapisane, zapisuje sa na svk len to co maju oni v databaze (kde su len zakladne rozmery a to je na 407 holt 16\"). Cize ludkovia na urade robili svoju pracu, ich nema co zaujimat co mas na aute;-) A nemam s uradnikmi nic spolocne:) Citovat
stefano Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 merlin99, aj na P508 sú v TP v základe zapísané 16\" kolesá a všetky ostatné sú zapísané v kolónke alternat. rozmery kolies. Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 stefano: povedal som opak niekde? Trosku off-topic: ak sa nemylim, auto si kupoval na svk, od predajcu? Predpokladm tym padom ze papiere robil on a predlozil COC uradu on:) ked by nepredlozil, mas v papieroch s velkou pravdepodobnostou len 16tky, ale nevidel som ake zaznamy maju na urade k 508 by default;-) Citovat
stefano Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 merlin99, napísal som to len preto, aby ste majitelia P407 neboli sklamaní, že 16\" kolesá v základe, sa zapisujú len na P407. Auto som prihlasoval ja priamo na DI, kde som predložil aj COC, na ktorý dali pečiatku s dátumom evidencie a vrátili mi ho. V TP mám zapísané všetky rozmery povolené pre moju výbavu (Active) 16\", 17\", 18\". Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 oki:) tak mne to z toho neako nebolo jasne:) si nekupoval nove? Citovat
stefano Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Kupoval som nové, čo nie je jasné? Aj pri prihlasovaní nového vozidla treba na Doprav. inšpekt. predložiť COC: http://www.minv.sk/?prihlasenie-noveho-vozidla [upravil dne 5/2/13 14:41 od stefano] Citovat
alihen Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 na fotkach na kryte motora mas HDi 1.6, v popise uvadzas 2.0... ? co viem,t ak na 2.0 ti na alternativne disky 17\" a 18\" (ale 18 neviem na 100%) da papier aj peugeot. na 1.6 bohuzial len 16\". alternativa oficialne na 1.6 nie je mam prilozit papier z peugeotu? ked som ich ziadal o alternativne rozmery? (niekde by sa tu uz raz mohol povalovat) Citovat
cvrlo Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ja mám 2.0 hdi a alternatívne rozmery 17\" a 18\" zapísané v tp pochybujem, že ti legálne niekto schváli na 1.6 iné disky ako 16\" Citovat
alihen Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 alihen to nie je 1,6 ale 16V (ventilov). sorry Citovat
Fredino Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 alihen to nie je 1,6 ale 16V (ventilov). :super:super Citovat
jojo2426 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 @jojo2426: sorry, zakon jasne hovori : nemaš papier=nemáš zapis. Nato si mal dostat od predajcu v zaharnici bud COC, pripadne si ten vyziadat za peniaze od peugeotu, alebo pouzit TP zo zahranicia ak tam boli zapisane a vtedy to musia prevziat - ak nie stazovat sa nadriadenym oficialnou pisomnou cestou. Ak neboli zapisane, zapisuje sa na svk len to co maju oni v databaze (kde su len zakladne rozmery a to je na 407 holt 16\"). Cize ludkovia na urade robili svoju pracu, ich nema co zaujimat co mas na aute;-) A nemam s uradnikmi nic spolocne:) Máš pravdu! Ja netvrdím, že úradnici spravili niečo zlé. Len som reagoval na Alihena. Ten tvrdí \"ak auto privezies zvonku, zapisu ti tie disky, ktore na nom su. takze na 1.6 ti zapisu aj disky z furika alebo 20, pokial na nich bolo dovezene\" A tiež niesom úradník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.