HonzaPlzenak Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Ahoj, potřeboval bych radu od někoho z majitelů P406 2.2 hdi. Chystám se jednu takovou koupit, ale dnes když jsem si ji byl projet, tak bylo slyšet svištět turbo. Momentálně mám 2.0 hdi 66kW nachipováno na 75kW a turbo jsem nikdy neslyšel. Ale protože u mě je turbo úplně jiné, tak nevím, zda je to svištění normální. Nechci koupit auto s turbem před smrtí. Najeto podle budíků 180 000, ale má určitě víc. Těžko ale říci o kolik. Co si o tom myslíte? Jinak prodleva na sešlápnutí plynového pedálu je značně delší, než u mého aktuálního. Ale jakmile turbo zabere, tak je to podstatně znatelnější než u mě. To je také normální? Díky za rady, Honza. Citovat
marko306 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Že je tam chvíľu hluché miesto pri pridaní plynu , tak to môže byť vadný swirl ventil alebo nejaký iný podtlakový ventil (ale to iba typujem). Turbo sviští aj mne a aj jednému u nás v dedine na 406, 2,2hdi. Má ju už asi štvrtý alebo piaty rok a v pohode aj s tým svišťaním. Aj niekto z klubu tu už dakde písal, že mu tiež sviští turbo. Citovat
qmysak Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 turbo mě sviští a myslím že je to v pohodě ale záleží jak moc taky protože známý tam nemá fap a ani kat a svistí mu to strašně moc já ta mám enom kat a sviští mě to mín a prodleva od spodu tam je Citovat
sannyray Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 ahoj , tak mne svistalo aj s fapom a svisti aj teraz bez neho a je to uplne normalne proste si saje takze by som si hlavu z toho nerobil, svisti predsa len ked zabera co je normalne u kazdeho auta s lepsim vykonom , svokrova toyota tiez svisti, proste nic neobvikleho. Co sa toho oneskorenia tyka ta swirl klapka je lacna vecicka takze ju skus otestovat a popripade vymen , ja som kua asi 3-4 mesiace riesil tento problem uz som planoval kupit aj snimac vzduchu no nakoniec sme prisli na tu klapku a stale sa mi koli nej rozsvecovala kontrolka motora, od vymeny ide auto ako drak bez zavahania edit: moje auto ma 400tisic za sebou [upravil dne 29/9/12 20:32 od sannyray] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.