Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kde ty vlastne delas?? :) sprcha, bazen...to musi byt pohoda ne?? nemate tam nejaky volnou pozici?? :)

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

kde ty vlastne delas?? :) sprcha, bazen...to musi byt pohoda ne?? nemate tam nejaky volnou pozici?? :)

... a služební 407čka SW a když je ti blbě, tak si dáš na 4 hoďky šlofíka! Ty pracuješ v ráji??? :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Taky čumim. Já se koukám tak maximálně na OD Kotva :(

kecas...nezajdem na pivko do merkuru?? ja koukam na letnou z druhyho brehu :) (kousek od Kotvy :D )

Odesláno

...to bych až tak netvrdila....občas to tu není žádný med, ale tak zase tu existují určité výhody....mezilidské vztahy jsou ok....když je mi blbě, tak si dávám šlofíka doma, včera jsem měla dovču, Operatore ;)

A jinak pracuju fakt v Praze :)

Je to tu pohoda, akorát ten bazén čistím povětšinou já sama a docela to je fuška...ale to neva...už se těším, až dočistím dno, pustím solar, za tři slunečné dny bude v bazénu kafíčko, jupííí :) Je to prima :)

Jdu vyvenčit kolegovi psa (další výhoda, šéf psy nežere a tak si ho sem může kolega vzít) :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem komisar

sama čistíš sama koupeš?a pak ztoho nasdydneš:)to ti nikdo nepomůže??

No s tou pomocí to není tak žhavé...většinou to fakt všechno dělám sama :( jsem tu taková holka pro skorovšechno...mám na starosti i fungování baráku...:)

Odesláno

Takže když tě šéf naštve, tak mu necháš odpojit přes zimu v kanclu topení? :D

Nicméně, doufám, že někdy bude i nějaká fotka přímo od bazénku, ne? Třeba bys tady vybrala nějaký pěkný plavečky... :D:D:papa

[Editován dne 9/6/05 Operator]

Odesláno

...stačí zapomenout mu ráno otočit kohouty na radiátorech, s oblibou si je vypíná :D :D :D

...ale to je kontraproduktivní, obvykle ho mám potom u sebe v kanceláři, dokud se mu to tam neohřeje :) :) :)

Odesláno

....MU TO TAM neohřeje Operátore...Hm, tak mně napadá, taky jsem měl takovou práci, sekal jsem dřevo, rozbíjel palety, maloval barák, dělal dlažbu, jezdil na chlastačky ( jako šofér ), sem tam chtěl, abych se staral o jeho ženu ( ale byla hnusná, tudíž jsem zamítl), vozil děti do školy atd. Byl jsem kluk pro skoro všechno.Škoda, bazén jsem nečistil.

Odesláno
Napsán autorem Hadra

....MU TO TAM neohřeje Operátore...Hm, tak mně napadá, taky jsem měl takovou práci, sekal jsem dřevo, rozbíjel palety, maloval barák, dělal dlažbu, jezdil na chlastačky ( jako šofér ), sem tam chtěl, abych se staral o jeho ženu ( ale byla hnusná, tudíž jsem zamítl), vozil děti do školy atd. Byl jsem kluk pro skoro všechno.Škoda, bazén jsem nečistil.

Já být chlap, tak bych se klidně starala o našeho šéfa ženu, opravdu supr a navíc moc krásná ženská, dokonale vaří a po těch jejích buchtách, co občas šéf doveze, se můžu utlouct...:) Jestli existuje dokonalá manželka, tak je to ona....:D:D:D

Naštěstí po mně nikdo takovéhle služby nechce.....já jsem prostě spíš ten čistič bazénu, no :) :) :)

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

kecas...nezajdem na pivko do merkuru?? ja koukam na letnou z druhyho brehu :) (kousek od Kotvy :D )

Ze bych taky dorazil? :D

ja koukam na Hilton.... ale ted v lete se pred nim na zahrade povaluji docela pekne heeerecky :D

Odesláno

...nechtěj vidět, co je k vidění tady u nás, když se povalují kolegové se svými polovičkami....

...kromě jednoho tyčkyna to připomíná kolonii mrožů :) :) :)

ale já radši mlčim

:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem Ludweek

Ze bych taky dorazil? :D

ja koukam na Hilton.... ale ted v lete se pred nim na zahrade povaluji docela pekne heeerecky :D

heeerecky, chlastaní, piii.....

piiivo bych si dal :) tak vsichni co to maj z prace kousek na mirak tak dem po praci na pivko he?? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...