aRJay Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Tak už mám první fotku s Devilkama, foceno mobilem. Jen co nablejskám auto, tak udělám pořádný fotky Citovat
aRJay Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 a ještě zadní lampy v chromu. Jako i přítelkyně byla nadšená a to mi udělalo snad největší radost Citovat
safi1 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ale joo pekne kolego devilky su super ) pacia sa mi ) Citovat
FiFa_cze Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Předky vypadají dobře :-) Akorát ty zadky jsou moc tuning na mě ale aspon je to změna oproti originálu..taky jsem to musel vyzkoušet, jak to vypadá Citovat
aRJay Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 Tak jsem dneska měnil a šteloval devilky a jako přístup k právému světlu je šílený Jednu chvíli jsem myslel, že to světlo vytrhnu...nakonec jsem se uklidil a šlo to, sice po půl hodině, ale šlo. No přikládám fotku, co jsem dneska nafotil, jelikož jsem měl konečně v autě foťák. Pak mám otázku. Často tady na fóru čtu, že někteří mají motor 1.1, ale mají tam \"vstříky\" (omlouvám se za neodbornost, ale věřím, že víte co mám na mysli) třeba z motoru 1.4 nebo 1.6. V čem to jako pomůže? Díky za info Citovat
aRJay Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 v ničem:D Super, takže se jedná opět jen o subjektivní pocit Citovat
Tom_206 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Moc lidí tady v 1.1 vstřiky z 1.4 nemá... co vím, tak je mám akorát já o dalších lidech nevím Jinak netvrdil bych, že to je o ničem Je to prostě znát... Citovat
aRJay Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Moc pěkné s devilkama ! Díky, je fajn, když člověk jede po městě a pár lidí se podívá Miluji prostě pozornost Citovat
aRJay Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Moc lidí tady v 1.1 vstřiky z 1.4 nemá... co vím, tak je mám akorát já o dalších lidech nevím Jinak netvrdil bych, že to je o ničem Je to prostě znát... Tak to bude asi tím, že u tebe jsem projel komplet stránku o tvé 206 a nějak mi to zůstalo v hlavě A v čem je to znát? A jde to přehodit jako kus za kus nebo tam budou zapotřebí nějaké úpravy? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 světlá :mrk:super:super:super škoda že se nedělají taky na 307 po Faceliftu myslím přední Citovat
aRJay Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 světlá :mrk:super:super:super škoda že se nedělají taky na 307 po Faceliftu myslím přední Díky! Ty devilky mi přijdou na 206 fakt parádní. Když je vidim různě na těch Seatech, VW atd, tak mi nepřijdou tak zajímavý. U 206 je super, že mají tak velké světla a LED používám jako denní svícení a ještě mě za to ani nezastavili policajti, jen vždycky tak koukali Citovat
Tom_206 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Jojo, vstřiky by měli jít vyměnit kus za kus já to měnil i s celou vstřikovací lištou z 1.4 a šlo to bez problémů, všechny vstřiky i s lištou + zapalovací rampa mě vyšlo na 1500 Kč i s prací všechno teda jetý a ze známosti ... Jinak změna je v tom, že si to lehce víc vezme ale má to o něco málo silnější zátah a líp to jede... těžko se to popisuje, lepší je se povozit a člověk je z toho moudřejší Citovat
FiFa_cze Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Na vstřiky se vybodni..za tu spotřebu, která se zvýší o víc než výkon to fakt nestojí..kup si radši pořádny kola s těma naděláš víc parády, jak se vstřikama Citovat
Tom_206 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Neposlouchej je, obětuj nějákou tu kačku, přijeď do Jihlavy a já tě svezu a budeš vědět, jestli do těch vstřiků jít nebo ne ... kdybych někdy koupil ještě jednu 1.1, tak bych tam ty vstřiky dal stejně z 1.4 Je to prostě znát, že to jede líp a ta spotřeba se nezvedla o tolik Citovat
aRJay Odesláno 20. únor 2013 Autor Odesláno 20. únor 2013 Ahoj všem po dlouhé době, Dlouho jsem sem nepsal, ptž se mi v hlavě honily myšlenky, zda prodat 206, či nikoliv. Nakonec jsem se rozhodl jí prodat a jít do jiné 206, do mého dávného snu. Takže jsem si pořídil 206cc s motorem 1.6 a můžu Vám říct, že jsem naprosto spokojený člověk. Interiér v kůži, takže naprostá paráda Včera jsem jezdil u nás po Ústí se staženou střechou, sice pár lidí dost blbě koukalo, ale to je mi nějak asi jedno:D Už aby bylo léto Večer se sem pokusím hodit nějaké foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.