Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska měnil a šteloval devilky a jako přístup k právému světlu je šílený :grr Jednu chvíli jsem myslel, že to světlo vytrhnu...nakonec jsem se uklidil a šlo to, sice po půl hodině, ale šlo.

No přikládám fotku, co jsem dneska nafotil, jelikož jsem měl konečně v autě foťák.

Pak mám otázku. Často tady na fóru čtu, že někteří mají motor 1.1, ale mají tam \"vstříky\" (omlouvám se za neodbornost, ale věřím, že víte co mám na mysli) třeba z motoru 1.4 nebo 1.6. V čem to jako pomůže? Díky za info :)

post-46181-14109627384374_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Moc lidí tady v 1.1 vstřiky z 1.4 nemá... co vím, tak je mám akorát já :D o dalších lidech nevím :mad:

Jinak netvrdil bych, že to je o ničem ;) Je to prostě znát... :roll

Odesláno
Moc lidí tady v 1.1 vstřiky z 1.4 nemá... co vím, tak je mám akorát já :D o dalších lidech nevím :mad:

Jinak netvrdil bych, že to je o ničem ;) Je to prostě znát... :roll

Tak to bude asi tím, že u tebe jsem projel komplet stránku o tvé 206 a nějak mi to zůstalo v hlavě :D

A v čem je to znát? A jde to přehodit jako kus za kus nebo tam budou zapotřebí nějaké úpravy?:)

Odesláno
světlá :mrk:mrk:super:super:super škoda že se nedělají taky na 307 po Faceliftu myslím přední :super

Díky! Ty devilky mi přijdou na 206 fakt parádní. Když je vidim různě na těch Seatech, VW atd, tak mi nepřijdou tak zajímavý. U 206 je super, že mají tak velké světla a LED používám jako denní svícení a ještě mě za to ani nezastavili policajti, jen vždycky tak koukali :D

Odesláno

Jojo, vstřiky by měli jít vyměnit kus za kus :) já to měnil i s celou vstřikovací lištou z 1.4 a šlo to bez problémů, všechny vstřiky i s lištou + zapalovací rampa mě vyšlo na 1500 Kč i s prací :) všechno teda jetý a ze známosti ... :roll

Jinak změna je v tom, že si to lehce víc vezme ale má to o něco málo silnější zátah a líp to jede... těžko se to popisuje, lepší je se povozit a člověk je z toho moudřejší :D

Odesláno

Na vstřiky se vybodni..za tu spotřebu, která se zvýší o víc než výkon to fakt nestojí..kup si radši pořádny kola :D s těma naděláš víc parády, jak se vstřikama :)

Odesláno

Neposlouchej je, obětuj nějákou tu kačku, přijeď do Jihlavy a já tě svezu a budeš vědět, jestli do těch vstřiků jít nebo ne ... kdybych někdy koupil ještě jednu 1.1, tak bych tam ty vstřiky dal stejně z 1.4 ;) Je to prostě znát, že to jede líp a ta spotřeba se nezvedla o tolik :roll

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všem po dlouhé době,

Dlouho jsem sem nepsal, ptž se mi v hlavě honily myšlenky, zda prodat 206, či nikoliv. Nakonec jsem se rozhodl jí prodat a jít do jiné 206, do mého dávného snu. Takže jsem si pořídil 206cc s motorem 1.6 a můžu Vám říct, že jsem naprosto spokojený člověk. Interiér v kůži, takže naprostá paráda :) Včera jsem jezdil u nás po Ústí se staženou střechou, sice pár lidí dost blbě koukalo, ale to je mi nějak asi jedno:D Už aby bylo léto :) Večer se sem pokusím hodit nějaké foto :)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...