Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 309 GTi 1,6 ročník 87 a někdy se stane,že nenastartuje.Příčina je zaoxidované kontakty víčka rozdělovače.Kontakty očistím a prostříkám nějakym sajrajtem a motor šlape,ale po čase to udělá znovu.Už jsem koupil nové víčko,ale závada přetrvává.Stává se to tak jednou do měsíce,možná do dvou.Oprava je jednoduchá a rychlá,ale když spěchám,je to na nasrání.Pomůže někdo???

Odesláno

Otazkou je zda je to vickem,muze to byt hodne bobre systemem,kterej je v tom rozdelovaci na snimani impulzu pro samotne zapalovani,pokud tam teda neco takoveho mas.U moji audiny 80 1.8 4 bodu jsem mel podobnej problem,porad jsem menil viko a palec,skutecny problem byl v halove snimaci kterej byl ulomenej a pokazdy jak jsem se hrabal v rozdelovaci,tak jsem s nim nechtene zamlel a auto pak vrcelo.Jak tam mas teda reseny zapalovani?Co to je za typ motoru?:)

Odesláno

Takze jestli mas XU5-Jxx,tak tam ty hovadiny v rozdelovaci jsou.Koukni na telo rozdelovace jestli na nem mas prisroubovanou krabicku(ja mel vedsinou cerno-modrou) a do ni vedou 3 vodice,ty pak jdou do dalsi krabicky a teprve z ni pak na zapalovaci civku.Nebo nejak tak.Napis cos tam nasel kolem rozdelovace a zapalovaci civky:(

Jeden vadny kabel by rozhodne nebranil nastartovani.:bojim

Odesláno

Tak jsem se tam byl kouknout,ale jen na rychlo,pořádně se podívám zítra.Na rozdělovači je jen přidělanej konektor,ze kterého vedou dva drátky někam pod cívku na kastlu.Zatím dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...