Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, rad bych se poptal ohledne lambady, kdyby byl nekdo tak hodny. Motor TU5JP4 zacal spatne drzet volnobeh, dost houpe a nekdy ma sklony chcipnout. A ted me zajima, byl jsem na diagu, ale nedava zadnou chybu lambdy(ani zadnou jinou chybu), coz je divny, protoze nejaka univerzalni OBD diag gameboy mu ukazovala hodnoty z lambdy uplne mimo, ta lambda dava takovy hodnoty, ze by to na ten volnobeh nemelo snad ani bezet. Je mozny, ze je spatna lambda a pritom ecu nevyhazuje zadnou chybu \"depolution system faulty\"?

Nasel sem na Kelly dve Bosch lambady pro tenhle motor, proc je mezi nima takovej rozdil, kdyz u obou pisou, ze jsou predni, nevi nekdo?

BO 0258006185

BO 0258006028

Odesláno

Tak to nezkousel, protoze se s tim puvodnim najezdilo 100t km bez problemu. Tak kdyz videl ty hodnoty z lambdy, tak se myslelo, ze to dela spatna lambda.

Odesláno

Tak to nezkousel, protoze se s tim puvodnim najezdilo 100t km bez problemu. Tak kdyz videl ty hodnoty z lambdy, tak se myslelo, ze to dela spatna lambda.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Ahoj, rad bych se poptal ohledne lambady, kdyby byl nekdo tak hodny. Motor TU5JP4 zacal spatne drzet volnobeh, dost houpe a nekdy ma sklony chcipnout. A ted me zajima, byl jsem na diagu, ale nedava zadnou chybu lambdy(ani zadnou jinou chybu), coz je divny, protoze nejaka univerzalni OBD diag gameboy mu ukazovala hodnoty z lambdy uplne mimo, ta lambda dava takovy hodnoty, ze by to na ten volnobeh nemelo snad ani bezet. Je mozny, ze je spatna lambda a pritom ecu nevyhazuje zadnou chybu \"depolution system faulty\"?

Nasel sem na Kelly dve Bosch lambady pro tenhle motor, proc je mezi nima takovej rozdil, kdyz u obou pisou, ze jsou predni, nevi nekdo?

BO 0258006185

BO 0258006028

Ja som asi pred rokom menil zadnu lambdu. Objednali zadnu a prisla predna (BOSCH). Nakoniec chlapci v servise zistili (po kontaktovani BOSCH), ze tie sondy su na vlas rovnake. Rozdielny bol iba konektor. Ten sa prisposobil a vsetko ide ako ma. To vsak bolo pri mojom type motora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...