vector Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Crack vector:Jinak to je psaný o kolik je kratší volná délka pružiny,ale ta pružina má jinou charakteristiku a pruží na menším kusu.Je to skoro stejný jestli tam je serie,která je vytahaná a je kratší o 2cm,ale pruží na větším kusu.Nebo tahle,kratší o 4cm která pruží méně,ale má jinou charakteristiku a je tvrdší.No tak nevím jak se pak změní učinej zdvih tlumiče:D Jo má jinou charakterisktiku, tak, že je tvrdší a pruží na menší výšce. Stačí se trochu zamyslet a víš jak se změní účinný zdvih tlumiče. Zkrátí se dráha po kterou bude tlumit a zároveň by bylo potřeba , aby na té dráze tlumil víc,ale on jako na potvoru ne . Citovat
voštík Odesláno 11. červen 2005 Odesláno 11. červen 2005 Ne a 100x ne!!! Nedaji si rict ani kdybys je tim tlumicem mlatil po hlave. Jak pise Vector - k tomu neni co dodat, to ze to prsazuje docela radikalne je u nej uplne normalni. Jo a snizeni pruziny se asi neudava pri volne pruzine. Jinak si nedovedu vysvetlit, proc byly ty moje pera kratsi asi o 15cm - takovysneizeni jsem si urcite neobjednaval. BTW: kdo by chtel, tak na 205ku mam pera -40mm i s namontovanyma Koni sport a byly by na prodej.Tlumice prakticky novy.... Citovat
Tommate Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 dotaz: dá se nějak změnit charakteristika té torzky, nebo se to při snižování mění celé? někde jsem četl, že se dá zadní náprava s torzní t. nastavit na určitou výšku? nevíte někdo jak to je? Citovat
vector Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Tommate dotaz: dá se nějak změnit charakteristika té torzky, nebo se to při snižování mění celé? někde jsem četl, že se dá zadní náprava s torzní t. nastavit na určitou výšku? nevíte někdo jak to je? Torzní tyč má způsobem výroby dané pnutí a pevnost, podle toho se odvíjí charakteristika pružení a mezní pevnost. Protože je uchycená v tisícihranu, nastavuje se poutočením na spávnou výšku. Časem se samozřejmě unavví, což s běžně řeší jejím přestavením. z toho plyne, že se dá auto snížit, nebo zvýšit prostým pootočením tozní tyče. Ale její charakteristika měnit nelze. + ten prostý fakt, že snížením změkne a zvýšením ztvrdne, což je přesný opak toho, co bychom chtěli. [Editován dne 13/6/05 vector] [Editován dne 13/6/05 vector] Citovat
Marek206 Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Čauky taky jsem teď snížil 206tici a jak jsem tak brouzdal a sháněl, tak mě zaujaly ceny Eibach - sada na celý auto - pružiny i torzky za 6500 včetně daně. Jinak já jsem zariskoval a dal jsem pružiny Ventura (prej je používá Subaru ve WRC) -30mm a je to pohoda. Autí sedí jak přibitý a i na blbých cestách (takže téměř všude) se s ním dá jezdit. Citovat
Tommate Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Dá se sehnat torzní tyč s jinou, resp. sportovnější charakteristikou? Pokud tomu rozumím, pootočením (snížením) se to jen spustí blíž k dorazům, následkem čehož bude zadní náprava při zatížení posádkou téměř OFF... :bojim -chci snižovat, poraďte please Citovat
vector Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Crack vector:Jinak to je psaný o kolik je kratší volná délka pružiny,ale ta pružina má jinou charakteristiku a pruží na menším kusu.Je to skoro stejný jestli tam je serie,která je vytahaná a je kratší o 2cm,ale pruží na větším kusu.Nebo tahle,kratší o 4cm která pruží méně,ale má jinou charakteristiku a je tvrdší.No tak nevím jak se pak změní učinej zdvih tlumiče:D Takže jinými slovy tvrdíš, že to bude tlumit stejně jako s vyčvachtanými sériovými pružinami a špatnými tlumiči, jen to bude tvrdší.... no to sem chtěl slyšet. Navíc si rozhodíš jízdní vlastnosti předek zadek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.