Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Petr X

Ale tak kdyz uz se bavite o tech mensich silnicich, tak na obchvatu Jicina (jestli to tady nekdo znate) - kolem BČS Benzina smerem od Boleslavi tam je 200Km/h jako prd, je to pak totiz mirne z kopecka :) Akorat se pak hur dobrzduje, kdyz chcete na dalsim sjezdu na Jicin sjet :D

[Editován dne 16/6/05 Petr X]

[Editován dne 16/6/05 Petr X]

Jojo tam to dobře znám ;) dobrý je to i do toho kopečka, krásně vidíš jak to táhne ;)

Odesláno

JirkaP: to jo no, ale hned potom musis zacit brzdit, aspon na tech 120, ta zatacka malinko vynasi a nevypada zrovna prijemne :D

A hned pak vlevo, jak jsou ty radovky, tak tam ja bydlim ... a kazdou chvili slysim ze silnice ranu, ... asi kdyz nekdo nerad brzdi :D

Odesláno
Napsán autorem Petr X

JirkaP: to jo no, ale hned potom musis zacit brzdit, aspon na tech 120, ta zatacka malinko vynasi a nevypada zrovna prijemne :D

A hned pak vlevo, jak jsou ty radovky, tak tam ja bydlim ... a kazdou chvili slysim ze silnice ranu, ... asi kdyz nekdo nerad brzdi :D

Tak to tam máš docela živo :)))

Odesláno

Já 406 1.8 6V max 190 víc jsem ji netrápil, ale zdála se v pohodě (na rozdíl od mé polovičky :D ) jinak když jedu sám tak jedu 100 až 170 celkem často (ale nebojte nikdy ve městě :D ), já vím je to hnus, ale jezdím dle momentální nálady.

[Editován dne 18/6/Sat, 18 Jun 2005 15:56:09 +0000Sat, 18 Jun 2005 15:56:09 +0000 white]

Odesláno

( tady JunEAu, linej prehlasovat Netopyra... )

406 2.0 16V, 97kW, sedan... teplicka dalnice, 200kmh, lehounce zrychluje i do mirneho kopecka... jake bylo ale me prekvapeni, kdyz mam vytipovany kousek teto dalnice, kde je dost prostoru, mista a hlavne paradni padak z kopce a ono to vic nez 220kmh nejelo... Je to usek, ktery zacne zacatkem teplicky dalnice smerem na Prahu u Lovosic... zacne dalnice, seslapnu na podlahu a jedu furt... jede to chvili rovinka, pak delsi usek do kopecka, na vrcholu je Benzina - tam jsem mel 200kmh ( opet upozornuju, ze to je dost slusnej kopec ), pak relativne dlouha, mirne stoupajici rovinka s tahlym esickem, na konci 205kmh a pak prichazi dlouhaaaa, taaaahla levotociva zatacka s padakem dolu a na konci toho sesupu je most.... celej tenhle usek ma krasnej, rovnej asfalt, bez hrbolu.. cerstva dalnice.... bohuzel dole na tom moste jsem mel rovnejch 220kmh a Nuf nechtel zrychlovat uz od poloviny toho kopce... tedy konstatuju ze 2.0 16V 97kW sedan pres 220kmh neleze... kde jsou ty casy, kdy jsem na tomhle useku letel s 309-kou 1.4 karbec rovnejch 218kmh... cekal jsem, ze pujdu za hranici tachace ( 230 ), lec marne...

[upravil dne 20/6/05 Netopýrka]

Odesláno

To je pořád samej benzin a co saze HDI jak vam to jezdi:roker

ja jsem zkoušel Boleslav-Turnov pruměr 195 ale po delší době se to rozjelo i na 210 a ani tuk vic:o

Odesláno

Když jsem to koupil (a měl na to od prodávajícího záruku) tak jsem jel celkem bez problému něco málo přes 2k a to mám 66kw hdi. Ovšem ta spotřeba!

Odesláno
Původně zaslal: m2

Když jsem to koupil (a měl na to od prodávajícího záruku) tak jsem jel celkem bez problému něco málo přes 2k a to mám 66kw hdi. Ovšem ta spotřeba!

A co mám teprve říkat já s benzínem? :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Dej do toho plyn a muzes se HDI smat :D:D:D he he

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Dej do toho plyn a muzes se HDI smat :D:D:D he he

No jo, ale těch peněz do té základní investice :o

Odesláno

a? počítám jak počítám tak ni ten koksák výjde levněji než plyňák a hlavně bez syčení

[upravil dne 29/6/05 m2]

Odesláno

a? počítám jak počítám tak ni ten koksák výjde levněji než plyňák a hlavně bez syčení

[upravil dne 29/6/05 m2]

Tak počitej:

S naftou budes jezdit za cca. 5,5l / 100Km, a to musis jezdit normalne. Nafta stoji 28Kc. Takze te vyjde 100Km na cca. 150Kc. Kilometr na 1,50 Kč.

S plynem jezdim za 8,6 / 100Km pri kombinovany jizde. Litr stoji 12,50 Kč u nás. To máš cca. 108Kč na 100Km. Takze te vyjde kilometr na 1,08 Kč.

I kdybych prehnal cenu nafty (nevim ted presne, kolik stoji), porad to vyjde draz.

A to nemluvim o tom cenovym rozdilu v povinnym ruceni mezi obsahem 1,8 a 1,9. Protoze nafta vetsinou byva 1,9.

Tak si to spocitej.

Odesláno

No jo, ale zase prodávat a kupovat a cpát peníze, tak do toho bych rozhodně nešel :(

To je fakt. Ja bych do toho plyn taky nedaval, kdybych ho tam nemel. Proto jsem to tak uz koupil. Jinak plyn do 406 stoji 39 tis. (primej vstrik). Jde o to, jestli se ta investice pak vyplati.

Ja mam 20tis. Km od listopadu 2004, takze me by se to treba vratilo brzo.

Odesláno

No jo, ale zase prodávat a kupovat a cpát peníze, tak do toho bych rozhodně nešel :(

To je fakt. Ja bych do toho plyn taky nedaval, kdybych ho tam nemel. Proto jsem to tak uz koupil. Jinak plyn do 406 stoji 39 tis. (primej vstrik). Jde o to, jestli se ta investice pak vyplati.

Ja mam 20tis. Km od listopadu 2004, takze me by se to treba vratilo brzo.

No já v průměru za rok najedu nějakých 40 tis km, takže asi by se mi to vyplatilo, stejně jako ropa, ale benzín je benzín

Odesláno

[upravil dne 29/6/05 m2]

Tak počitej:

S naftou budes jezdit za cca. 5,5l / 100Km, a to musis jezdit normalne. Nafta stoji 28Kc. Takze te vyjde 100Km na cca. 150Kc. Kilometr na 1,50 Kč.

S plynem jezdim za 8,6 / 100Km pri kombinovany jizde. Litr stoji 12,50 Kč u nás. To máš cca. 108Kč na 100Km. Takze te vyjde kilometr na 1,08 Kč.

I kdybych prehnal cenu nafty (nevim ted presne, kolik stoji), porad to vyjde draz.

A to nemluvim o tom cenovym rozdilu v povinnym ruceni mezi obsahem 1,8 a 1,9. Protoze nafta vetsinou byva 1,9.

Tak si to spocitej.

Tak počitej ještě jednou koupíš auto najeto 100 000 km (skutečnost 170 000 ?) kolik vydrží benzínový motor a kolik disel? Ta pojistka je sice fakt peklo. S plynem za 8,6 :D tak to bych chtěl vidět leda tak podle zblbnutého počítače.

U mě teda nafta 6.15 (skutečná spotřeba nikoli počítač) při spotřebě 5.5 s takhle těžkým autem by se člověk musel více než pložit.

U plynu bych měl nějakých 13

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...