Ales Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Svítí mi kontrolka ABS. Na autodiagnostice mi řekli, že to dělá levý přední kolo - nejspíš čidlo ABS. Dá se nějak zkontrolovat, jestli je funkční...nechce se mi dávat 2 000Kč, kdyby to bylo třeba jen v drátech. Citovat
kwe Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Tak to mám stejný problém u svého budoucího auta (taky levé přední). Doufám, že se pak z toho nevyklube něco horšího Citovat
Ales Odesláno 10. červen 2005 Autor Odesláno 10. červen 2005 Že by se na P406 podělávali př. levé čidla...no doufám, že to bude jen to čidlo. Zkusím, si půjčit z vrakoviště čidlo jestli dojde k nápravě...dám vědět! Citovat
Ales Odesláno 13. červen 2005 Autor Odesláno 13. červen 2005 Hned na vrakači jsem jim řekl, že čidlo si tam zkusím dát, jestli kontrolka zhasne. Abych jim zbytečně neplatil. (Stačí vlastně sundat kolo, polovit jednu matku krytu kotouče, a pak už jen šroubek čidla vyndat ) No jen kdyby... Opravdu kontrolka zhasla... (Celkové náklady 1 000Kč čidlo + 20 minut práce) Je dobré pokud budeš zkoušet čidlo, trochu se rozjet a zabrzdit, občas se kontrolka rozsvítí až při zabrždění.... (Nový čidlo neorigo 1950 Kč) Vrakáč se vyplatí...držím palce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.