Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Svítí mi kontrolka ABS. Na autodiagnostice mi řekli, že to dělá levý přední kolo - nejspíš čidlo ABS. Dá se nějak zkontrolovat, jestli je funkční...nechce se mi dávat 2 000Kč, kdyby to bylo třeba jen v drátech.

Odesláno

Tak to mám stejný problém u svého budoucího auta (taky levé přední). Doufám, že se pak z toho nevyklube něco horšího :(

Odesláno

Že by se na P406 podělávali př. levé čidla...no doufám, že to bude jen to čidlo. Zkusím, si půjčit z vrakoviště čidlo jestli dojde k nápravě...dám vědět!:papa

Odesláno

Hned na vrakači jsem jim řekl, že čidlo si tam zkusím dát, jestli kontrolka zhasne. Abych jim zbytečně neplatil. (Stačí vlastně sundat kolo, polovit jednu matku krytu kotouče, a pak už jen šroubek čidla vyndat :D) No jen kdyby...:) Opravdu kontrolka zhasla...:cool: (Celkové náklady 1 000Kč čidlo + 20 minut práce) Je dobré pokud budeš zkoušet čidlo, trochu se rozjet a zabrzdit, občas se kontrolka rozsvítí až při zabrždění.... (Nový čidlo neorigo 1950 Kč:mad:) Vrakáč se vyplatí...držím palce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...