Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

4 a pol roka som mal coupe...moje povodne urcite neboli, uz boli vsetky vymenene....3-4 som menil za tie co tam boli, 1 odisla z tych co som uz vymenil ja

Odesláno

normalne dojdes aj 500km,coho sa bojis.pojde to na hovno s velkou spotrebou ale dojdes ked nemas inu moznost.mam jednu nemilu skusenost s nitrianskym servisom hyundai.tam som to dal ked mi jedna odisla,no nebol som si isty.ked mi tam chlapik cez diag zacal rozpravat ze mohol odist pc a podobne kraviny po vymenu katov ... tak som hned povedal nech to zlozi,zavrie kapotu a ze idem prec.zaplatil som prosim pekne 56 euro za neodstranenie chyby a siel domov 430km,doma to rozobral.vyskusal ktora nejde,vymenil a idem dalej.takze moja rada znie,aj ked sa ti to pokazi niekde na konci sveta tak uz vies co robit a sprav si to sam.usetris si nervy a peniaze.dnes je to tu servis na servise co nedokaze nic.

Odesláno
:papa presnee taak

jedine sa modlit nech odide ta v prednom rade :D

to vymenis hadam za minutu aj s odskurkovanim skrutky :P

Presne tak,ale potrebujem aspon jednu od Teba do povinnej vybavy :super

Odesláno

a diag uz bola?

nerob nic unahlene ;)

obrazok by som ti hodil ale musel by som ho najst :P

inak nic hrozne, par (tusim 6) skrutiek na tom sani a jedno ci dve cidla odpojit a je to ;)

ale bacha aj na tesnenie toho sania, ked sa poskodi bude podfukovat a to nechceme :P

PS: Kludne vam tie cievky aj rozpredam do nahrady, mam vsetky za 30 E, tak by sme sa dohodli na nejakej normalnej sume za jednu :papa

Odesláno

No ten obrazok by som bral aj jednu cievku do rezervy :super A ked uz rozoberame zapalovanie,ake sviecky ste tam davali.Vobec neviem,co tam mam a kedy a ci vobec to bolo menene.

Odesláno

bez diag alebo jasneho vynechavania na 5 valcov sanie zbytocne nerozoberat.totiz to sa to neda skusat ako prva rada valcov nakolko mas dole sanie a motor nemoze bezat takze odopinanie po jdenej nemoze nastat.musi byt jasna chyba

este doplnim ze ak by si to takto chcel skusat tak nahodis sanie ale musis vsetko naplno uchytit lebo ti bude podfukovat co i len pod jednou skrutkou falosny vzduch a motor nepojde ako ma takze takto to nezistis

[upravil dne 21.9.12 16:20 od jozefsv]

Odesláno

John jezdí na NGK platinum bez problému...

mám pocit že NGK se obecně chválí víc než Denso...

Já jezdím na Denso iridium taky v pohodě...

jestli si to dobře pamatuji tak si dej pozor na padělky Denso vyrobené asi v PL, na netu najdeš jak mají správně vypadat, trošku se to liší vizuálně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...