Y2K Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 mne vzdy odisla len jedna nastastie a za celu dobu to boli asi 4 ci 5 kusov Citovat
xpetrix Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Ta cela doba je kolko?Neviem,ci tie,ktore tam mam su este original alebo uz menene.Mne za necele 2 roky odisla zatial iba ta jedna. Citovat
Y2K Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 4 a pol roka som mal coupe...moje povodne urcite neboli, uz boli vsetky vymenene....3-4 som menil za tie co tam boli, 1 odisla z tych co som uz vymenil ja Citovat
xpetrix Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Ja sa len modlim,aby sa mi to nestalo niekde na ceste prec od domu a hlavne nie na zadnych valcoch:grr No toto nedokaze nikto ovplyvnit. Citovat
jozefsv Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 normalne dojdes aj 500km,coho sa bojis.pojde to na hovno s velkou spotrebou ale dojdes ked nemas inu moznost.mam jednu nemilu skusenost s nitrianskym servisom hyundai.tam som to dal ked mi jedna odisla,no nebol som si isty.ked mi tam chlapik cez diag zacal rozpravat ze mohol odist pc a podobne kraviny po vymenu katov ... tak som hned povedal nech to zlozi,zavrie kapotu a ze idem prec.zaplatil som prosim pekne 56 euro za neodstranenie chyby a siel domov 430km,doma to rozobral.vyskusal ktora nejde,vymenil a idem dalej.takze moja rada znie,aj ked sa ti to pokazi niekde na konci sveta tak uz vies co robit a sprav si to sam.usetris si nervy a peniaze.dnes je to tu servis na servise co nedokaze nic. Citovat
Y2K Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 presnee taak jedine sa modlit nech odide ta v prednom rade to vymenis hadam za minutu aj s odskurkovanim skrutky Citovat
xpetrix Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 presnee taak jedine sa modlit nech odide ta v prednom rade to vymenis hadam za minutu aj s odskurkovanim skrutky Presne tak,ale potrebujem aspon jednu od Teba do povinnej vybavy Citovat
benik1984 Odesláno 20. září 2012 Autor Odesláno 20. září 2012 Je rozdíl mezi cívkama pro motor XFX a XFV? Díky za info... Citovat
benik1984 Odesláno 21. září 2012 Autor Odesláno 21. září 2012 Má někdo možnost sem hodit rozborku toho sání, dneska to začalo blbnou ještě o trošku víc a asi se budu muset mrknout do zadní řady.. Díkec Citovat
Y2K Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 a diag uz bola? nerob nic unahlene obrazok by som ti hodil ale musel by som ho najst inak nic hrozne, par (tusim 6) skrutiek na tom sani a jedno ci dve cidla odpojit a je to ale bacha aj na tesnenie toho sania, ked sa poskodi bude podfukovat a to nechceme PS: Kludne vam tie cievky aj rozpredam do nahrady, mam vsetky za 30 E, tak by sme sa dohodli na nejakej normalnej sume za jednu Citovat
xpetrix Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 No ten obrazok by som bral aj jednu cievku do rezervy A ked uz rozoberame zapalovanie,ake sviecky ste tam davali.Vobec neviem,co tam mam a kedy a ci vobec to bolo menene. Citovat
jozefsv Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 bez diag alebo jasneho vynechavania na 5 valcov sanie zbytocne nerozoberat.totiz to sa to neda skusat ako prva rada valcov nakolko mas dole sanie a motor nemoze bezat takze odopinanie po jdenej nemoze nastat.musi byt jasna chyba este doplnim ze ak by si to takto chcel skusat tak nahodis sanie ale musis vsetko naplno uchytit lebo ti bude podfukovat co i len pod jednou skrutkou falosny vzduch a motor nepojde ako ma takze takto to nezistis [upravil dne 21.9.12 16:20 od jozefsv] Citovat
Y2K Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 tak isto bosch jednobod aj ked predtym som mal tie 4 bodove a slo to dobre...len prosim ta nie NGK Platinum..to absolutne neslo Citovat
xpetrix Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Takze NGK nie a prave predseda Pe.Tr mi pisal,ze tam daval tie,ked som sa s nim radil.Ak si zle pamatam,tak prepac (Pe.Tr).A Denso? http://moto.allegro.pl/denso-irydowe-citroen-fiat-nissan-renault-peugeot-i2606576174.html http://moto.allegro.pl/japonskie-irydowe-tough-denso-vkh16-100-tys-km-i2612961086.html Citovat
mk405 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 John jezdí na NGK platinum bez problému... mám pocit že NGK se obecně chválí víc než Denso... Já jezdím na Denso iridium taky v pohodě... jestli si to dobře pamatuji tak si dej pozor na padělky Denso vyrobené asi v PL, na netu najdeš jak mají správně vypadat, trošku se to liší vizuálně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.