benik1984 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Můj třílitr coupé mi začal nějak divně startovat za studena, chvilkově. Ráno přijdu auto chytne na brnk - vždycky. Otáčky dávají cca 1100 - 1200 ot. Pak to začně cukat poškytávat, jako kdyby vynechal sem tam nějaký válec. Prdí to do výfuku.. Otáčky poskakují od 500 - 900. Někdy to i chcípne. Asi tak za 10 vteřin se všechno uklidní. Pokud sešlápnu plyn tak se motor vytočí, nebo na pedál ani nezareaguje. Pak už je všechno v pohoho, žádné cukání, prostě pohoda... Když pak jedu zpráce, tak se to taky zakucká, ale ne už tak moc... Diagnostika nic neukazuje.. Bohužel nebyla přítomna za studena. P.S.: Benzín v poho z Benziny + VIF aditivum, svíčky nové asi 4000 tis km BOSCH. Nějaké rady? Díkec. Citovat
Ajdamek Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 mě to jaře za studena taky poškytávalo, nakonec to jednou za jízdy spadlo do nouzáku, špatná cívka v rozdělovači, prej u těhle motorů odcházej. Na podzim mi odešla taky, ale bez varování. Citovat
xpetrix Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Mne tiez odisla cievka,bez varovania ,ale to mi logicky zacal uplne vynechavat jeden valec a to bolo citelne vediet. Citovat
Y2K Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 aj ked...ked odide odide tak ze palubak hlasi chybu katu a motor zjavne ide o jeden valec menej...ale toto mozu byt prvotne priznaky Citovat
xpetrix Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Depolluiton system faulty+kontrolka diagnostiky motora bola vtedy moja \"oblubena\" hlaska na PC Citovat
benik1984 Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Tak ta se mi dneska taky rozsvítila... Kde tu cívku přesně najdu a kde ji mohu co nejlépe objednat a cena? Citovat
jozefsv Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 priamo peugeot,cena do 50 euro zalezi ako zjednas Citovat
xpetrix Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Cievky su na svieckach,mna stala cievka Valeo 40€ v obycajnom servise/predajni suciastok.Vymenil som si ju sam,lebo na moje stastie to bolo v prednom rade.K zadnemu sa nedostanem Citovat
Y2K Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 dostanes ale musi ist sanie dolu ktora to je povie diag, ine ako delphi by som nedaval inak keby si chcel mam doma asi 7 kusov co som mal na motore...dam vsetky za cenu jednej Citovat
jozefsv Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 ja mam valeo a ziaden problem.sanie dole je fajn zabava ale na druhy a dalsi krat uz brnkacka Citovat
Y2K Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 aj ja som mal valeo a problem bol furt zalezi asi od kusa alebo co Citovat
jozefsv Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 ty mas problem so vsetkym:D teda s autami.ked mas taku smolu aj v zivote tak ti nezavidim:D Citovat
xpetrix Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Original tam mam Sagem,Valeo bolo v tej chvili prve co som pozhanal,lebo bolo to cerstvo po kupe auta a to auto som vobec nepoznal.Problem s tym zatial ziadny nemam.Do sania by som sa urcite nepustal,lebo kto by to potom poskladal Mam v plane menit sviecky,ale to necham na servis.A chybnu cievku som hladat rucne-strucne,nastartovany motor a odpajal som privodny kablik k jednotlivym cievkam a sledoval som kedy sa motor bude spravat rovnako ako keby bola chybna cievka zapojena.No na stastie som to nasiel rychlo a hlavne vpredu.A tie cievky nevyhadzuj,este sa mi mozu zist Citovat
benik1984 Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Jak dlouho s tím můžu jezdit? Dojde k nějakému poškození motoru? Začalo tak tak 3 dny zpátky.. Po startu je to zatím všechno OK, kromě dnešního oranžového světýlka. Mám čas to řešit asi až příští týden. Citovat
xpetrix Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Mne ked odisla cievka,tak to bolo okamzite a trvale. Citovat
jozefsv Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 z mojich skusenosti niektore odidu trvalo a niektore sa prejavuju takou chybou ako popisuje Citovat
Y2K Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 no neviem, mne siel motor len na 5 valcov a moc sa s tym teda jazdit nedalo prilis to vibrovalo a nijak neslo Citovat
xpetrix Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 no neviem, mne siel motor len na 5 valcov a moc sa s tym teda jazdit nedalo prilis to vibrovalo a nijak neslo Tak nejak podobne.A odisla Ti iba jedna cievka?Lebo mne sa raz pritrafila taka \"vesela\" prihoda,ze mi vypadol cely(zadny) rad valcov a to bola jazda Vibracie,ziadny vykon,prevodovka nechcela radit... Mal som pocit,ze idem po nejakom starom namesti,kde su este kocky,tie macacie hlavy,ci ako sa tomu nadava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.