Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můj třílitr coupé mi začal nějak divně startovat za studena, chvilkově. Ráno přijdu auto chytne na brnk - vždycky. Otáčky dávají cca 1100 - 1200 ot. Pak to začně cukat poškytávat, jako kdyby vynechal sem tam nějaký válec. Prdí to do výfuku.. Otáčky poskakují od 500 - 900. Někdy to i chcípne. Asi tak za 10 vteřin se všechno uklidní. Pokud sešlápnu plyn tak se motor vytočí, nebo na pedál ani nezareaguje. Pak už je všechno v pohoho, žádné cukání, prostě pohoda... Když pak jedu zpráce, tak se to taky zakucká, ale ne už tak moc... Diagnostika nic neukazuje.. Bohužel nebyla přítomna za studena. P.S.: Benzín v poho z Benziny + VIF aditivum, svíčky nové asi 4000 tis km BOSCH.

Nějaké rady? Díkec.

Odesláno

mě to jaře za studena taky poškytávalo, nakonec to jednou za jízdy spadlo do nouzáku, špatná cívka v rozdělovači, prej u těhle motorů odcházej. Na podzim mi odešla taky, ale bez varování.

Odesláno

Cievky su na svieckach,mna stala cievka Valeo 40€ v obycajnom servise/predajni suciastok.Vymenil som si ju sam,lebo na moje stastie to bolo v prednom rade.K zadnemu sa nedostanem :bojim

Odesláno

dostanes ;) ale musi ist sanie dolu :P

ktora to je povie diag, ine ako delphi by som nedaval ;)

inak keby si chcel mam doma asi 7 kusov co som mal na motore...dam vsetky za cenu jednej :D

Odesláno

Original tam mam Sagem,Valeo bolo v tej chvili prve co som pozhanal,lebo bolo to cerstvo po kupe auta a to auto som vobec nepoznal.Problem s tym zatial ziadny nemam.Do sania by som sa urcite nepustal,lebo kto by to potom poskladal :D Mam v plane menit sviecky,ale to necham na servis.A chybnu cievku som hladat rucne-strucne,nastartovany motor a odpajal som privodny kablik k jednotlivym cievkam :P a sledoval som kedy sa motor bude spravat rovnako ako keby bola chybna cievka zapojena.No na stastie som to nasiel rychlo a hlavne vpredu.A tie cievky nevyhadzuj,este sa mi mozu zist :super

Odesláno

Jak dlouho s tím můžu jezdit? Dojde k nějakému poškození motoru? Začalo tak tak 3 dny zpátky.. Po startu je to zatím všechno OK, kromě dnešního oranžového světýlka. Mám čas to řešit asi až příští týden.

Odesláno
no neviem, mne siel motor len na 5 valcov a moc sa s tym teda jazdit nedalo :myslim

prilis to vibrovalo a nijak neslo

Tak nejak podobne.A odisla Ti iba jedna cievka?Lebo mne sa raz pritrafila taka \"vesela\" prihoda,ze mi vypadol cely(zadny) rad valcov a to bola jazda :nevim Vibracie,ziadny vykon,prevodovka nechcela radit... Mal som pocit,ze idem po nejakom starom namesti,kde su este kocky,tie macacie hlavy,ci ako sa tomu nadava.:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...