petrjin Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Sháním do 407 mřížku do přední masky. Maska je nádherná, ale otvory v ní jsou tak velké, že kámen velikosti pingpongového míčku bezproblémů poškodí chladič. Chystám se s rodinou na dovolenou do Chorvatska a tak je kamenů až až. Nemáte někdo tip ? Citovat
Zdenál Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 :papano s kámošem jsem to vyřešil protože tam měl zaseknutej kámen tak že napřed že jsem měl kousek tzv.tuning síta ale to je drahé a tak jsem zjistil že to samé síto je na vzduch.filtrech kamionu nebo autobusu RENAULT a tak jsem obvolal kamoše co dělaj tyhle vozy aby je nevyhazovali a tak mne stačily dva kusy cca jeden kus 50x60cm tak jsem je pěkně spojily zasřihnul nastříkal jsem je základovkou a pak černou matovkou a vsadil za mřížku a je to tedy super........tak snad tě to pomůže...nicméně můžeš použit i plastovou sí? je v různém barev.provedení co se používá na obalení stromků aby je zvěř neokusovala......čauky š?astnou cestu. Citovat
Paul Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Tak jsem ji tam namontoval. Sice musel dolu cely predni naraznik, ale alespon jsem vyndal tu hromadu listi od chladicu. Je z AL- \"tahokovu\", oka 20/10 mm, cerny komaxit. Pripevnil jsem ji zezadu orig. plastove mrizky ( spis je to ale mriz, ne mrizka ! ) pomoci nerez-samorezu a gumovych podlozek. S montazi pomohu, pripadne po domluve muzu i namontovat.407 - mrizka do predni masky a je to album \"407 mrizka\". Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Dovolim si oprasit tuto temu vzhladom na posledny datum prispevku z r. 2005 Sito do prednej mriezky chladica som si tiez namontoval, islo to aj bez demontaze naraznika a okrem toho ze to vyzera pekne som hlavne pokojnejsi zvlast teraz v zime ked je kopec drte na cestach a hlavne sa nemusim bat poskodenia chladica. Mimochodom este mi ostal dost velky kus ocelovej mreze (potrebna povrchova uprava), tak ak by niekto chcel mozem odstrihnut a pripadne postou poslat na dobierku. Ak by niekto mal zaujem nech pise na SZ ponuku aby sme to tu nespamovali ponukou a dopytom Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 odfotim zajtra a pastnem sem, len ho musim umyt, lebo vyzera to auto ako keby som jazdil rallye Citovat
godzilaTO Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Lebo ja som rozmyslal ties fuknut tu sietovu mriezku pred chladic. Okrasnu som si uz urobil. Ako vidno na foto. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 no ona je vlastne medzi naraznikom (mrezou) a pred tym zeleznym priecnikom co je na tej fotke tak vidno... http://pokec.azet.sk/godzilato/fotoalbumy?i9=f420a81a7f79#/godzilato/fotoalbumy/afto/ft-362905791 Citovat
Judes Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 godzilaTO prebehni si toto vlákno s problematikou tej mriežky pred chladičom. Veľké množstvo obrázkov odtiaľ zmizlo, pozri si spodný odkaz v mojom popise. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 taak a uz nemusim foti, lebo mriezka vyzra presne tak ako u Judesa Judes-ova mriezka Citovat
godzilaTO Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Okis. Dik. Aale to musim teda dat dolu naraznik. A Marcel pisal nieco otom ze to tam dal bez toho ukonu. Tak ako???:-)) Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 ja som ju tam dal bez demontaze naraznika. dal som dole tie plastove dekle odspodu a nasunul som ju. Je jasne ze bez montaznej jamy to nepojde. ak nemas montaznu jamu alebo montaznu rampu tak potom ten naraznik musi dole. Judes tam ma pekny navod. on ju prychitil o tu zeleznu vystuhu a ja o tu plastovu mriezku. [upravil dne 10/2/11 22:58 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Keď dáš dolu predný nárazník, budeš tam mať lepší prístup a hneď si tam môžeš nahodiť LED DRL svetlá alebo predné parkovacie senzory. [upravil dne 10/2/11 23:03 Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 o tom niet pochyb. ja som v tom case nemal ponatia ako ho dat dole. tak som si poradil z mont. jamy. to je jak s zenskou suknou, bojis sa ju dat dole, ale odspodu je pristup vzdy Citovat
pajo30 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 aký je cca rozmer tej sieťky aby som nemusel kupovať zbytočne veľa ??? Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 ja teraz z hlavy neviem, ale ked zmeras otvor prednej masky tak pridaj na vysku aj sirku po 2cm ako rezervu, resp. podla vlastneho uvazenia a mas to... [upravil dne 11/2/11 08:24 Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.