wenca123 Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Dnes jsem při obhlídce motoru narazil na jeden volnej konektor. Po chvíli přemýšlení kam by se dal zapojit jsem narazil na ten samý konektor který už zapojený je na snímač otáček motoru u setrváku. Oba vypadají stejně, mají stejnou barvu (fialovou) a mají i stejně dlouhý kabely. Jenom ten zapojenej měl 2 kabely a ten druhej 3. A když jsem je zkusil přepojit tak se motor hádal a svítila kontrolka. Takže bych byl rád kdyby mi někdo vysvětlil k čemu tam ten druhej konektor je.... mám motor 1,9 D WJY. Díky [upravil dne 14/9/12 19:36 od wenca123] Citovat
miroja Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Nepoznam presne ako je to v 206-ke, ale kedze mam taky isty motor, mozno by to mohol byt konektor na snimac pritomnosti vody v nafte. Ak je nim auto vybavene, je sucastou palivoveho filtra. Ja ho nemam, ale konektor v motorovej kabelazi tam je. Skus pozriet moje foto. Ale moze to byt samozrejme aj cosi ine, toto ber skor ako info ... Citovat
wenca123 Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Díky za radu, ale asi to bude konektor na novější snímače otáček, který se montovaly až do novějších aut a já mam ještě ten starej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.