Wladimir Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Zdravim.Chcem sa opytat ci mozem vypnut automaticke zapnutie svetiel cez diagnostiku.Ide o to ze v peugote by mi to zrobili za 15 eur co sa mi zda dost za 40 sekund prace.Za taku cenu sa da na kupit diagnostika.Ci treba na to nejaky specialny program? Citovat
Návštěvník Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Můžeš to vypnout cez diagnostiku, ale musíš ji mít. V Peugeotu ji mají a tak si za to účtují 15€ - nic neobvyklého. Ty si za svojí práci taky účtuješ mzdu. Citovat
Wladimir Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 no hej.Ide len o to ze za tu cenu kupim celu diagnostiku a mozem s nou robit aj ine veci. Citovat
pito.za Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Za 15€ diagnostiku ?S takou svetla urcite nevypnes. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 No aby jsi byl v obraze - čínská diagnostika s kradenym programem PP2000 stojí kolem 100€. Když si jí koupíš, naučíš se s tím dělat tak si můžeš i přivydělat, ale než jí bezhlavě koupíš tak bych ti doporučil nastudovat tady na foru nějaký povídání o tom. Diagnostika je sice dostupná cenově téměř komukoliv, ale jen málokdo s tím umí dělat a ví co dělá. 90% lidí tady na PC klubu co jí má - když se vyskytne chyba tak hned sem dávají screen a somrujou rady. Nevědí totiž co jaká hodnota znamená a jaká hodnota kde má být. [upravil dne 14/9/12 17:25 od kirkiz] Citovat
ChouLu Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 15€ Je krásná cena U nás chtěli 1200/hod a je jedno, že to byla jen aktivace světel Nakonec to udělal mechanik bohem za 500ku (20€) Jinak k té dia... nevím co za 15€ máš za dia.. ale jestli je to klasicky OBD2 tak tím neuděláš nic.. možná uvidiíš některé chyby.. ale nic nenastavíš... A jak píše kirkiz.. diag Lexia vycházi na cca 100€.. což jsem za ní dával taky.. ale pokud se v tom nevyznáš, auto máš jen na ježdění,tak s tím stejně nic neuděláš, možná akorát něco zničíš a pak to nebude za 15€ v pežo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.