Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

davidek tak to jodnes si dobrou práci musíš vážit a držet ;)

no nic kluci,ja se tak na hodinku odmlčím(předání linky dalším :D,sprcha a cesta domů)

velkybanan:tak ať ti to uteče,díky za společnost a zítra znova;) :papa

Guest servisman
Odesláno

to sice ano ale ne každý s tím vyjde zadobře ,Taky je nemusím ale jsou i jiní se kterýma se dá .

Odesláno
servisman:robota nic moc - zítra je neděle se nedělá :D

Gabriel 307:mistr pracuje v neděli?to bych u Nás v práci nedal - víkendy jedině bez vedoucích -> je božský klid:aut

mistr je klasický pracovník-děla stejně jako my operátoři,jenom dnes měl volno(dovolenku) dělá stejně nepřetržitý provoz,12h,krátky-dlouhý týden

Guest servisman
Odesláno

u nás třeba mistr nedělal noční a víkendy tu práci jsme zastávali my osobně já ,jen o víkendu se objevil vedoucí ohledně napsaní hlášení pro jejich vedoucí ,a to se zdržel jen chvilku kolikrát jsem jej ani neviděl.

Odesláno

promiň jsem nevěděl - já mám takový práce , že nevím co dřív a to už musím i odmítat.škoda , že nejsi někde poblíž.Sehnat lidi na stálou ruční práci je pocuc.Děláme topenařinu,elektrařinu a vodařinu.Převážně solární systémy a tepelný čerpadla.pokud by jsi byl z oboru

Odesláno

servisman : to víš,že to jde i bez něj a je větší klid a pohoda(pořád na netu v mobilu :D )

velkybanan : tak odpočívat se nebude,teď volal kamarád,jdeme na 20:00 na návštěvu(kafe+pivo+...) měl 30-tku:D:papa

promiň jsem nevěděl - já mám takový práce , že nevím co dřív a to už musím i odmítat.škoda , že nejsi někde poblíž.Sehnat lidi na stálou ruční práci je pocuc.Děláme topenařinu,elektrařinu a vodařinu.Převážně solární systémy a tepelný čerpadla.pokud by jsi byl z oboru

to asi nebylo na mě :myslim

[upravil dne 29/6/13 19:19 od Gabriel 307]

Guest servisman
Odesláno

mít práci budu rád.

pokud byl klid dalo se všelico pokud byl problém tak jsem se 8 hodin nezastavil,nebyla ani svačina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...