Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to jsem nevěděl,že má práce nohy,vždycky se říkalo,práce neni zajíc,ta ti neuteče:D

teď jsem si všiml,za co že si dal desítku:myslim

to byl ten kabel zlatej?:myslim:D

[upravil dne 29.6.2013 13:10 od vendelinek]

Guest servisman
Odesláno

práce ti neuteče je dobrý ,ale bohužel se stane že ti uteče a to ti řeknu zkušenost mám nevalnou po 25ti letech. :(

Guest servisman
Odesláno

klid před bouří? jak kde ,třeba to je tím že jsme zvědaví na new forum jak bude šlapat..Nebo že by dlouho nepršelo??

Odesláno

vendelinek:se mi tady budete všichni smát,ale budiž.

\"Takhle si jedu z práce a autí mi začlo blikat a svítit jak vánoční stromeček.Dojel jsem dom a měřil -> nedobíjí!No nic z mladické nerozvážnosti jsem šel a koupil jsem repas altík 3000,- dal ho do auta a ejhle NIC:( No začal jsem laborovat: měřil jsem kde co nějak jsem si škrtnul v altíku a vybudil jsem ho -> krásně ukazoval 14,5V,ale po vypnutí a zapnutí NIC.Došla mne trpělivost a začal jsem rvát kabely a našel jsem prodřenej kablík ten jsem opravil , ale stále NIC.Šlo to ke známýmu do Chomutova na výměnu ŘJ.Zde jiná ŘJ+jiný altík+práce 7000,- a po 1 měsíci opět vrácena zpět původní ŘJ , protože tou to nebylo -> odhulil jsem buzení na repas altíku - takže stačilo jen opravit kablík a bylo by to OK\"

toť vše tak pojďte do mne :D

Guest servisman
Odesláno

někdy člověk bádá nad závadou taky jsem asi 2 hodky bádal ,nakonec přerušený kabel který držel pod matkou jen za izolaci .

jinak u nás drobet rušno lítá vrtulník a asi monitoruje sídliště .

Odesláno

:P ja do 18:00 ale zitra znova a ty maš určitě volno:(

edit: davidek-je pravda,že jsem tě dlouho tady neviděl(nebo blbě koukám)

[upravil dne 29/6/13 17:27 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...