vendelinek Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 jo a ChouLíku,čekal jsem že se stavíš a vono nic,tys na to zapomněl viď,njn ,máš auto doma a nic jinýho tě nezajímá,to je mi nějaký povědomý,kde já to jen viděl:myslim,nebo slyšel:myslim vlastně zažil:myslim:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 nooo jak se to vezme včera jsem to přivezl večer a nic jsem nestihl.. dneska dopoledne nákup a evidenčka.. odpo jsem byl na stavbě a od půl 5 v tom ležím a hledám přetrženej kabel od zámku u spolujezce... všechny kabely napojovaný... a zatažený smršťovačkou.. tak si říkam.. to dělal nějakej odbornik.. sundám smršťovačku a ono to tam je rukou zamotaný do sebe... v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal... ale stejně vyřešený to není vypadá to na zlomenej kabel v husím krku Citovat
vendelinek Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 tak to ti nezávidim,to je práce hodně piplavá a stejně to dopadne,že budeš muset hledat někoho ,kdo ti s tim bude muset pomoct:) Citovat
ChouLu Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Vím kudy ten kabel vede a kam vede a někdy to jde a někd né.. tak jsem myslel, že je KO zámek.. tak jsem to rozdělal a proměřil a ten je OK takže to bude v tom husáku takže buď je možnost to v konektoru ještě v autě spojit se zemí a nebude světlo reagovat na dveře vůbec a nebo do toho konektoru napojit novej drát zítra uvidíme Jinak to jede nad moje očekávání Citovat
davidekcz Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 jo Jak máš měřenou tu spotřebu 5,21? To je jen na dálku ne? Po městě to musí být horší ne.....? P.S to bylo na ChouLu [upravil dne 28/10/12 18:43 od davidekcz] Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 spotřebu si měřim podle denního počítadla od prvního tankování,todle je výsledek,kdy jsem zadal já první tankování od minulýho majitele,tak to takle spočítalo a jezdim docela tak 3/4 na dálku, a třetinu po městě [upravil dne 28.10.2012 17:48 od vendelinek] Citovat
ChouLu Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Davídku co se ti zase nelíbi? Dneska jsem domontoval konečně nové rádio a nainstaloval páčku na ovládání a zase jsem krok blíže Citovat
davidekcz Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 Mě se furt něco nelíbí :P ale vše v dobrým...:aut Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 za tech 14 dní,co to auto mám,jsem najel +- 400km,zatim to přesně nevim a ručička se hnula z půlky budíka na polovičku Citovat
ChouLu Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Já za první 3 dny asi 500 A furt mě to baví a ještě jsem netankoval ale už svítí oko Jinak sem počítal spotřebu na cca 7.5 - 8 Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 je mi jasný,že já budu mít spotřebu trochu jinou,sám jsem na to zvědavej:) Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 žádný žvatlání že představíš ,to už tady mělo dávno bejt:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.