Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo a ChouLíku,čekal jsem že se stavíš a vono nic,tys na to zapomněl viď,njn ,máš auto doma a nic jinýho tě nezajímá,to je mi nějaký povědomý:myslim,kde já to jen viděl:myslim,nebo slyšel:myslim vlastně zažil:myslim:D:D

Odesláno

nooo :D jak se to vezme :) včera jsem to přivezl večer a nic jsem nestihl.. dneska dopoledne nákup a evidenčka.. odpo jsem byl na stavbě a od půl 5 v tom ležím a hledám přetrženej kabel od zámku u spolujezce... všechny kabely napojovaný... a zatažený smršťovačkou.. tak si říkam.. to dělal nějakej odbornik.. sundám smršťovačku a ono to tam je rukou zamotaný do sebe... v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal... ale stejně vyřešený to není :( vypadá to na zlomenej kabel v husím krku :(

Odesláno

Vím kudy ten kabel vede a kam vede :) a někdy to jde a někd né.. tak jsem myslel, že je KO zámek.. tak jsem to rozdělal a proměřil a ten je OK :) takže to bude v tom husáku :) takže buď je možnost to v konektoru ještě v autě spojit se zemí a nebude světlo reagovat na dveře vůbec a nebo do toho konektoru napojit novej drát :) zítra uvidíme :) Jinak to jede nad moje očekávání :)

Odesláno
jo :D

Jak máš měřenou tu spotřebu 5,21? To je jen na dálku ne? Po městě to musí být horší ne.....?

P.S to bylo na ChouLu

[upravil dne 28/10/12 18:43 od davidekcz]

Odesláno

spotřebu si měřim podle denního počítadla od prvního tankování,todle je výsledek,kdy jsem zadal já první tankování od minulýho majitele,tak to takle spočítalo

a jezdim docela tak 3/4 na dálku, a třetinu po městě

[upravil dne 28.10.2012 17:48 od vendelinek]

Odesláno

Davídku co se ti zase nelíbi? :P Dneska jsem domontoval konečně nové rádio a nainstaloval páčku na ovládání :) a zase jsem krok blíže :)

Odesláno

Já za první 3 dny asi 500 :D A furt mě to baví :D a ještě jsem netankoval ale už svítí oko :( Jinak sem počítal spotřebu na cca 7.5 - 8 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...