Jirkap Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Problém ohledně řízení Mám problém se kterým si už nevím rady, když zatáčím tak se mi v poslední době ozývá nějaké divné zvuky (vrzání, bouchnutí, náznak na přeskočení) od přední nápravy. Už jsem měnil silendbok, stabilizační tyčky, i čep, ale pořád to dělá… někdy mi to připadá jak kdyby mi chtělo přeskočit řízení, ale pak se to vrátí zpátky… jako když nepasují zuby na sebe. Nesetkali jste se s tím někdo? Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 A dělá to na obě strany? Já to cejtim při zatáčení doleva od pravýho kola. Příští týden tam budu měnit kulák. Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Radši si to nech někde prohlídnout, a? si nenameleš.. :( Citovat
Jirkap Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Už jsem o tom přemýšlel, že zajedu k Vašindovi... někdy to zní opravdu děsivě. Citovat
svoji Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 ahoj, typuju, že máte v háji ložiska uložení pružin. Měnil jsem je před měsícem, byly úplně na sr... Dělalo mi to podobné vylomeniny ... Cena za jeden kus 550Kč (neoriginál). Poznáte to tak, že když zvednete auto a zatočíte kolem (jako při zatáčení né jako při jízdě :-) ) uvidíte, že se vám pružina cuká, jak se snaží otáčet i s tím kolem. může to jít dost ztuha a chvílemi může i ta pružina přeskakovat. Pokud nemáte vybavení, tak to sami neuděláte. Bez pořádnýho stahováku pružin nemáte šanci. V tom pažoutovi jsou péra jak sviňa a tvrdý jakbysmet. Citovat
Guest ZILA Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 a co tak homokynetycke kloub maš to gut? Citovat
Ales Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Mám stejný problém, přeskakuje to nejvíc při zatáčení na místě až se to lehce přenáší do volantu. Tipoval bych to na klouby tyček ze serva. V pátek to vezu do servisu, tak kdyžtak dám vědět. Jen doufám, že to nebude v servu:( Čepy jsou v pohodě. Citovat
Guest Masinka Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 hele to mi trosku pripomenlo moji 405, protoze kdyz jsme ji kupovali, tak taky pri zataceni na miste nebyl pohyb serva plynuly a kolama to skubalo. Nakonec to byla takova banalni vec, jako spatny klinovy remen. Citovat
Jirkap Odesláno 9. červen 2005 Autor Odesláno 9. červen 2005 Problém bude vyřešen v pondělí, kdy jsem objednán do servisu Pak dám echo co to bylo Citovat
Ales Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Tak já mám prý vůli na hřebenu v řízení... Tkaže vrakáč za 3 000,- jiný servo řízení... Citovat
Jirkap Odesláno 13. červen 2005 Autor Odesláno 13. červen 2005 Hotovo... už to jede v pohodě... uvolněn jeden nebo dva šrouby na pravé straně nápravy skoro o dva závity!! Díky servisu Vašenda za opravu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.