Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Problém ohledně řízení

Mám problém se kterým si už nevím rady, když zatáčím tak se mi v poslední době ozývá nějaké divné zvuky (vrzání, bouchnutí, náznak na přeskočení) od přední nápravy. Už jsem měnil silendbok, stabilizační tyčky, i čep, ale pořád to dělá… někdy mi to připadá jak kdyby mi chtělo přeskočit řízení, ale pak se to vrátí zpátky… jako když nepasují zuby na sebe.

Nesetkali jste se s tím někdo?

Odesláno

ahoj,

typuju, že máte v háji ložiska uložení pružin. Měnil jsem je před měsícem, byly úplně na sr... Dělalo mi to podobné vylomeniny ...

Cena za jeden kus 550Kč (neoriginál).

Poznáte to tak, že když zvednete auto a zatočíte kolem (jako při zatáčení né jako při jízdě :-) ) uvidíte, že se vám pružina cuká, jak se snaží otáčet i s tím kolem. může to jít dost ztuha a chvílemi může i ta pružina přeskakovat.

Pokud nemáte vybavení, tak to sami neuděláte. Bez pořádnýho stahováku pružin nemáte šanci. V tom pažoutovi jsou péra jak sviňa a tvrdý jakbysmet.

Odesláno

Mám stejný problém, přeskakuje to nejvíc při zatáčení na místě:( až se to lehce přenáší do volantu. Tipoval bych to na klouby tyček ze serva. V pátek to vezu do servisu, tak kdyžtak dám vědět. Jen doufám, že to nebude v servu:( Čepy jsou v pohodě.

Odesláno

hele to mi trosku pripomenlo moji 405, protoze kdyz jsme ji kupovali, tak taky pri zataceni na miste nebyl pohyb serva plynuly a kolama to skubalo. Nakonec to byla takova banalni vec, jako spatny klinovy remen.

Odesláno

Hotovo... už to jede v pohodě... uvolněn jeden nebo dva šrouby na pravé straně nápravy skoro o dva závity!! Díky servisu Vašenda za opravu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...