Woiser Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Budu měnit světla z H4 na H7+H7. Dočetl jsem se o relé i o jiné páčce pod volant, ale teď na mě vyskočil odkaz s paticí a tak se chci zeptat, jestli by mi to celé neulehčila? [upravil dne 7/9/12 23:11 od Woiser] Citovat
genzer Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 to urcite ne,je to jenom keramicka patice,ty potrebijes nepatrne upravit elektriku Citovat
olda Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Uděláš to jednoduše relátkem,konkrétně v této sekci je toho dost popsáno včetně podrobných návodů,tak pohledej a najdeš,páčku kupovat nemusíš Citovat
mevi Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 relatka jsou zbytečny je to bastl a vopičárna. stačí vyndat starou pačku co tam máš rozebraz zadní čast tam kde jsou kontakty a ohnout zpatky jeden plišek a cestičku proletovat. blbě se to popisuje pošli mi tvuj mail vyfotim ti to. prace je to na 5 min a máš to jako originál páčku. ty páčky jsou naprosto totožny jen pro H4 je jedna cestička kontaktu přerušena. a pokud se ti nechce ohybat a pajet a vali se ti doma pačka z xantie tak přendej tu zadni čast a bude ti to fungovat taky. ale bacha jsou dva vyrobci jeden dela s mlhovkama a druhej bez. Citovat
Lucasao Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 nechápu proč by relátka měly být zbytečné, bastl nebo opičárna.... Citovat
mevi Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 protože existuje elegantnější a hlavně originální řešení. Pokud sem někdo umíte vkladat obrázky pošlete mi svuj mail a pošlu navod at to muže použít i někdo další je to jednodužší levnější a daleko rychlejší než ty vaše relatka. Citovat
pastorek Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Ak sa nemýlim tak na svetle H4 sa prepína tlmené vlákno s diaľkovým a pri H7+H7 zostáva tlmené svietiť a k nemu sa zapína diaľkové. V takom prípade by som relátko nepovažoval za zbytočné zhľadom na zdvojnásobenie prúdového odberu pretekajúceho prepínačom. edit: Na Renaulte Clio sa obšas dáva namisto svetla H4 kombinácia HB3+H7 a k tomu je takáto redukcia: http://www.autodielyabd.sk/product_info.php/cPath/44_1334_1999/products_id/3422 [upravil dne 2/10/12 07:47 od pastorek] Citovat
Andreww Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Pokud jsou origo světla H7, tak tam podle mě taky žádné relé navíc není. Podle mně to jde stejně přes relé i při H4 Každopádně tady foto od mevi, pokud někdo chce. Já se do toho pustím. Díky za návod Citovat
Andreww Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Páčka upravena a funguje přesně tak, jak má Ještě jednou díky mevimu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.