Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Budu měnit světla z H4 na H7+H7. Dočetl jsem se o relé i o jiné páčce pod volant, ale teď na mě vyskočil odkaz s paticí a tak se chci zeptat, jestli by mi to celé neulehčila? :myslim

[upravil dne 7/9/12 23:11 od Woiser]

Odesláno

Uděláš to jednoduše relátkem,konkrétně v této sekci je toho dost popsáno včetně podrobných návodů,tak pohledej a najdeš,páčku kupovat nemusíš:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

relatka jsou zbytečny je to bastl a vopičárna. stačí vyndat starou pačku co tam máš rozebraz zadní čast tam kde jsou kontakty a ohnout zpatky jeden plišek a cestičku proletovat. blbě se to popisuje pošli mi tvuj mail vyfotim ti to. prace je to na 5 min a máš to jako originál páčku. ty páčky jsou naprosto totožny jen pro H4 je jedna cestička kontaktu přerušena. a pokud se ti nechce ohybat a pajet a vali se ti doma pačka z xantie tak přendej tu zadni čast a bude ti to fungovat taky. ale bacha jsou dva vyrobci jeden dela s mlhovkama a druhej bez.

Odesláno

protože existuje elegantnější a hlavně originální řešení. Pokud sem někdo umíte vkladat obrázky pošlete mi svuj mail a pošlu navod at to muže použít i někdo další je to jednodužší levnější a daleko rychlejší než ty vaše relatka.

Odesláno

Ak sa nemýlim tak na svetle H4 sa prepína tlmené vlákno s diaľkovým a pri H7+H7 zostáva tlmené svietiť a k nemu sa zapína diaľkové. V takom prípade by som relátko nepovažoval za zbytočné zhľadom na zdvojnásobenie prúdového odberu pretekajúceho prepínačom.

edit: Na Renaulte Clio sa obšas dáva namisto svetla H4 kombinácia HB3+H7 a k tomu je takáto redukcia:

http://www.autodielyabd.sk/product_info.php/cPath/44_1334_1999/products_id/3422

[upravil dne 2/10/12 07:47 od pastorek]

Odesláno

Pokud jsou origo světla H7, tak tam podle mě taky žádné relé navíc není. Podle mně to jde stejně přes relé i při H4 :myslim

Každopádně tady foto od mevi, pokud někdo chce. Já se do toho pustím. Díky za návod :papa

post-9565-14109627266063_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...