Guest romankladiva Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Ahojte všeci, budu rád za každou radu. Koupil jsem Ulysse r.v.2003 a nejde mu display, rádio vždy chvilku hraje, pak se na něm rozsvítí kontrolka sos a je to mrtvý. Už jsem to s tímhle kupoval, a když jsem auto viděl poprvé, svítil na display znak Fiatu, teď už tam není ani ten znak. Co myslíte, čím to může být??? díky moc Citovat
Laďa Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Možná to je rádio s jiného auta a nekomunikuje s jednotkou. Asi to bude chtít spárovat. Citovat
Guest mirdas2 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Ahoj,stalo se mi něco podobnýho,taky mám ulysse 2003.Nejdřív jsem si myslel že je vypadlý optický kabel ale nakonec mi museli vyměnit lcd display.Je to asi 2 roky a od té doby vše funguje.Tak bych to tipoval na ten display. Citovat
standaPS Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Takhle se to chová, když je ten displej odpojenej. Chvíli jsem jezdil bez něj, tak mám zkušenosti mirdas2 : kolik si dal za výměnu ? Citovat
Guest mirdas2 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Přesně si to už nepamatuju,myslím že to bylo asi 6 tisíc.U opravy sem byl osobně,dal jinej display a jde to jak má.Dal by se koupit určitě levněji. Citovat
standaPS Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 To máš dobrý, já jsem slyšel, že novej je cca za 12 tis. Tak jsem vzal starší za 3,5tis a ani ne za pul roku stejný, zase nevidim víc než půlku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.