Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradí mi někdo, peugeot 307 2.0 HDI neotočí se starter, vycouval jsem z parkovičtě a chcíp .... hudlal jsem ho si pět min, apak přestal startovat, dla jsem baterku na nabíječku, zjistil, jsem že nedává čerpadlo, vyměnil jsem pojisktu, čerpadlo O.K. ale stále se neotáčí starter, jen je slyšet cvakání relatek. Ječtě jsem neměřil zda jde prod do starteru , to až zítra, máte někdo nějakou radu či nápad.....Za několik dní musím s přítelkyní do porodnice ... Pomoc

Dík

Odesláno

baterka je asi půl roku stará ..... na to moc nevsázím, zkoušel jsem to přes kabely nastartovat a stále nic ......

Odesláno

Aj štartér má svoju poistku.Skús pozrieť.Poprípade daj štartér napriamo. Dia ti ukáže chyby a napätie bat. :super

[upravil dne 4/9/12 07:16 od janik6163]

Odesláno

pojistky v motorové části jsem proměřil všechy a měnil jsem jen na pojistku pro podávací čerpadlo .... jinak vše vpořádku ...

Odesláno

připadá mi, že cvakne, ale nejsem si jist ..... sám to těško poznávám a přítelkyně mi nepomůže .....

Odesláno

Tak zkus dve moznosti.

Drz klicek v poloze start zmackni spojku a ryclym pohybem cukej rychlostni pakou treba z trojky do ctyrky.Vznikne otres a mozna se civka chytne.

Druha moznost je,at pritelkyne drzi klic v poloze start a ty klepej nejakou tyci po civce starteru.....

V extremu ho vem a roztlac..........riziko skoceni rozvodu ale.

Jinak jeden starter tady mam....

Odesláno

zkusim zítra, všechny možnosti diky za radu, rozvody mám cca dva měsíce nový mohly by to vydržet.... dík, budu mít aspoň klidější spaní .... :)

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...