Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to máš pravdu, ale tohle klepání je nestandartní zvuk, který tam nemá být jen za studena od 1500-2000 otáček, jde to jako šicí stroj.

Dále jak páni v servisu měnili silenbloky na předních ramenech, tak motor přenáší do podlahy neuvěřitelné vibrace v rozmezí 1500-2000 otáček, neví někdo technologický postup na výměnu těchto silenbloků, přijde mi, že povolovali motor v jeho uchycení a již to nedali tak jak to bylo a je to v háji.

V servisu ano, já to cítím, ale nemohu s tím nic udělat, no to je síla!!!

Odesláno

Auto mam také od Domanského Zdiby, tam jsem ještě nebyl, ale na Kladně mi jasně řekli, že auto je pojízdné a na auto nemám nárok, tak nevím jaká je politika Peugeotu.

Odesláno

rozhodně doporučuji jet tam kde bylo auto koupeno. Správně by to tak být nemuselo, ale moje zkušenost je taková, že u domanského jsem nekoupil a vyloženě na mě kašlali, na Kladně jsem koupil a přístup je i přes počáteční nedorozumění úplně někde jinde a jinam už chodit nebudu. A hlavně mám náhradní vozidlo zdarma a navíc stejné jako moje, takže je mi už jedno jak dlouho bude oprava trvat.

[upravil dne 5/12/12 09:39 od martinecondrej]

Odesláno

No asi máš pravdu, ale pro mě bylo výhodnější na kladno, protože zde pracuji. Druhá věc, na garančku se chystám k Domanskýmu, tak uvidíme.

Co přesně ti to dělalá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...