tibor Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Ahoj, pri vymene batreky (asi nemala rovnake parametre, ako original) a bola asi prebita (mala vacsie napatie) sa zrazu ozvalo z motora cvanakie (akoby elektrokotorcek narazil na nejaky doraz a preskakoval) a neviem, ci sa mi to zdalo, ale citil som spaleninu. Baterku som hned potom vybral a dal original. Motor nebol zapnuty, ked sa to stalo. Odvtedy sa mi zda, ze motor nema taky pekny zvuk, ako predtym (taky dunivy). V com moze byt problem? ako funguje variabilne casovanie? Nieje tam tiez nejaky motorcek? 207 1,4 VTi 2008 Citovat
tibor Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 nemal com to na voltmetry, ale bateria bola nabijana dlhsie, ako mala a viac krat po sebe ... Citovat
Michal.x Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 baterii nepřebiješ víc jak 12.8 nikdy mít nebude leda že bys jí nabíjel 24v a i pak při nabíjení by bouchla nebo praskla takže berme že se nabíjela 14 voltama tak může mít tech 14 ale max 10 vteřin po nabití pak když je zdravá tak spadne na 12.8 častější bývá přepolování když si nikdo nevšimne že baterie má opačně kontakty Citovat
Michal.x Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 a elektromotor tam je jestli se nepletu tak je to systém jak bmw je tam motorek se šnekem který takový půl měsíc a mění časování vaček opravte mě jestli se pletu nikdy sem tento motor naživo neviděl jen ten z bmw Citovat
tibor Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Michal dik za info, o baterke. Na sevice boxe som nasiel tuto schemu. Vyzera to, ze ten elektromotorcek je cislo 16... Otazka je ako sa da odskusat, ci je to funkce, alebo , aku chybu to hdi na diagnostike? [upravil dne 2/9/12 11:07 od tibor] Citovat
Michal.x Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 to nedokážu říct nikdy sem ještě vvti na diag neměl Citovat
tibor Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 Tak nakoniec to bola taka blbost, ked nechate kluciky v zapalovani po case sa ozve nejake rele , ktore trochu cvaka. Takze vsetko je OK Citovat
Cinicman Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Tak to je naozaj nejaká blbosť, pretože u mňa žiadne cvakanie nepozorujem... ani keď nechám kľúč v zapaľovaní... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.