Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pri vymene batreky (asi nemala rovnake parametre, ako original) a bola asi prebita (mala vacsie napatie) sa zrazu ozvalo z motora cvanakie (akoby elektrokotorcek narazil na nejaky doraz a preskakoval) a neviem, ci sa mi to zdalo, ale citil som spaleninu. Baterku som hned potom vybral a dal original. Motor nebol zapnuty, ked sa to stalo. Odvtedy sa mi zda, ze motor nema taky pekny zvuk, ako predtym (taky dunivy).

V com moze byt problem? ako funguje variabilne casovanie? Nieje tam tiez nejaky motorcek?

207 1,4 VTi 2008

Odesláno

baterii nepřebiješ víc jak 12.8 nikdy mít nebude leda že bys jí nabíjel 24v a i pak při nabíjení by bouchla nebo praskla takže berme že se nabíjela 14 voltama tak může mít tech 14 ale max 10 vteřin po nabití pak když je zdravá tak spadne na 12.8 častější bývá přepolování když si nikdo nevšimne že baterie má opačně kontakty

Odesláno

a elektromotor tam je jestli se nepletu tak je to systém jak bmw je tam motorek se šnekem který takový půl měsíc a mění časování vaček opravte mě jestli se pletu nikdy sem tento motor naživo neviděl jen ten z bmw

Odesláno

Michal dik za info, o baterke.

Na sevice boxe som nasiel tuto schemu. Vyzera to, ze ten elektromotorcek je cislo 16... Otazka je ako sa da odskusat, ci je to funkce, alebo , aku chybu to hdi na diagnostike?

[upravil dne 2/9/12 11:07 od tibor]

post-219-1410962659503_thumb.jpg

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...