lukaro Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Chtěl bych s takovou svítivostí jak má týpek na videu: Poradil by někdo, kde nějaké takové sehnat za rozumné peníze? Nejlépe v černém provedení... Já jich našel hodně, ale nikde nemám zaručenou nějakou dobrou svítivost, žádné fotky, nic, tak se chci zeptat zkušených, děkuji Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 podle me si vymenil ledky za vysoce svitive :-))) Citovat
wojtěch Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 myslíš ty kroužky?? to jsou origo ledky v ních taky mi to tak svítí.... Citovat
lukaro Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 Už se sháním po nějakých, jak jsi na tom ty Wojto? Bral bych je i s xenonama... nejlépe co nejdříve Citovat
Dadadavid Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 No na tom videu mu to moc nesvítí koukej já měl od firmy Depo a svítili bíle,dost inteznivně,ale pořád ne tak jak to maj nový bavoráci... Citovat
lukaro Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Fíháá... Já právě chci něco jasného a ať to není bodové, ale ve stylu kroužku Citovat
wojtěch Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 připomeň jak budeš u mě ukážu ti to, svítí to plynule ten kroužek ale přes den za slunka to nejde moc vidět. to co dadadavid ukazuje je ještě navíc pod kroužky ledka (v tuto dobu kroužky nesvítí) ...... mám ty samé světla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.