LORD_mapiv Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 ahoj, mám dotaz, jak vytáhnou napínací kladku rozvodu u tohoto motoru.. koukám na to jak flaška do husy a nevidím nikde šroub, kterej by to držel.. zatím jsem zahlídnul jen nějakej nákres, kterej popisoval, že se má vyšroubovat šroub co je uprostřed tý napínací kladky, ale to se mi moc nezdá.. Citovat
lionit Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 zřejmě to bude držet matice uprostřed a šroub zámku té kladky viz. obrázek Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 šroub, co drží položku č.8 mám venku, jen ten šroub tý kladky zatím ne, nevím jak ho vyndat, je tam ho*no co přístup.. zkoušel jsem to vytáhnout přes kontra matku, ale zatím bez úspěchu.. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 nikdo je na tomhle motoru nedělal? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 ok dík.. nějakej manuál tu mám, ale tam to popsaný vůbec nebylo.. nakonec vyřešeno tak, že jsem z napínací kladky vytáhnul pružinu, rozložil to celé na dva kusy a pak už jsem se k tomu dostal.. montáž jsem udělal v opačném pořadí.. příště až to budu dělat, tak mi to zabere max 15 minut.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.