Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím Vás o radu, kúpil som el.zrkadla so sklápanim pri uzamknuti, docital som sa ze treba nato rele, ovladac, samotne zrkadla a nejaky kus kabla aby to vsetko fungovalo :) trosku som zmateny z toho ovladaca, jedna sa to ako samotny kluc, ako ovladanie centralu na dialkove, alebo ako?Je nutne nieco robit s BSI, alebo nejako naprogramovat jednotku? A este by som potreboval zistit, ci moj peugeot ma MUX alebo noMux. Za odpovede a rady vam dakujem. VIN : VF32AHFXF41099926 1.1r.v. 2000

Odesláno

2000 je nemux. u 307 se zrcatka zapojuji do motorku oken. je v nich navic konektor jeden . nevim jak je to u 206 chtelo by to aby ti nekdo poslal el. schema. ale u 206 v tomto roku nevim jestli to pujde. v bsi musis tuto funkci povolit.

jednodussi budes mit asi koupit modul od cybertonicu delaji prino modul pro zrcatka

Odesláno
Ako to myslis ze nema, ja som presvedceny ze po uzamknuti a odomknuti ( nastartovani ) su zrkadla v pohybe :)

přesvědčenej bejt můžeš ale neni to tak 206 má možnost zaklopení pouze ručně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...