Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte někdo zda-li jde nastavit ukazatel spotřeby a dojezdu na palubním počítači u 206 sw 11/2002 popřípadě jak? teď se mi tam zobrazuje vlevo dole pouze datum. Díky za odpověď :super

Odesláno

Přepnou pravou páčkou - zatlačíš na konec páčky - pokud je máš kulaté...

Někde tady bude návod na instalaci palubního počítače, tak podle těch obrázků to jistě pochopíš :)

Odesláno

Zdravim,

Nechcem zakladat nove vlakno takze budem sa pytat tu...

Dosiel mi od jedneho kolegu z FORA balicek a bola tam kaplicka a novy displej ktory mi bohuzial nepasuje :/

Ma tam byt teplomer a palubne PC...Lenze ja ho nemam takze este domontovanie :/ ale to je dalsie

Takze teraz zopar fotiek vsetko pasuje okrem KONEKTORA :(((

Tu je moj origo displejik iba hodiny...fotka zo zadu+ konektor

160820123459.jpg

160820123460.jpg

a tu je ten displej zevraj aj s palubnym PC ked tak hodim neskor fotku ako vyzera s predu

160820123463.jpg

Tam je takyto konektor...takze zapojit to neviem kedze ja mam uzky :/

Prosim vas viete mi stymto niako poaradit ? Dakujem

Odesláno

Ja fakt teraz neviem ako to ma vlastne byt... Ja mam na kks konektor akoze stara nemux verzia? No divne toto je fakt... :/

[Edited on 16/8/12 19:01 by safi1]

Odesláno

No nechodievam ale zastavit by som sa mohol ;) takze hovoris ze to bude fungovat ;) na buducivikend idem smer cz a v nedelu ak by sa dalo by som sa stavil ;)

Odesláno

No al ten pc musim aj domontovat ja tam totiz nemam tu packu s ktorou to budem prepina :/

Fakt neviem ako to bude len dufam ze to niako spojazdnim

Odesláno

Oukeej SUPER tak ja dufam ze este toto leto doficim...Pravdepodbne bude treba natiahnut aj niake kabliky a zmenit konektor... a hlavne tu packu spravit asi nie ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...