Mojo2 Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 ahoj, chtel bych se pozeptat na Vas nazor. Zacli se mi pred nejakou dobou obcas objevovat \"rany\" z pod volantu, prevazne je to pri prujezdu pravotocive zatacky a to kdyz jsou v ni boule, hrboly atd... na rovnem asfaltu se nic neoziva. Nyni se mi to stalo i v primem smeru na nejake nerovnosti. Tezko ten zvu popsat, vzdy to jednou dvakrat bouchne. Nevim zda to dela kloub na sloupku rizeni (jak je stelovaci volant). Nedavno jsem byl na geometrii a nechaval jsem zkontrolovat napravu, protoze jsem si myslel, ze je to od ni. Nikde zadna vule a vse v pohode. Jedna se o 308, 1,4VTI, rok 2008, najeto cca 52000 Citovat
Mojo2 Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 nikdo zadny napad co by to mohlo byt? uz jsem objednan do servisu, ale rad bych vedel na co se pripravit... Citovat
Mojo2 Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 pls kolik cca stoji sloupek rizeni nebo hreben rizeni? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.