E1FFeL Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Zdravím pánové, včera jsem si dovezl domů 607 2.2HDi a je na ní potřeba doléčit pár nemocí - jednou z nich je i vymačkaný ovladač na stahování oken u řidičových dveří, koukl jsem po inzerátech, ovladač by k mání byl ale mám jinej dotaz - koukal jsem na servicebox a je tam několik různých OE čísel. Takže by mě zajímalo jestli se to nějak liší co se týká tvaru a zapojení nebo jestli jsou odlišnosti pouze v barvě apod. Předem díky za odpovědi Citovat
HonzaZ Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Ahoj, je jich více druhů. Jde o to, jaký rok výr. máš, zda je už s multiplexní sítí. Takže prvotní tozlišení MUX - neMUX. Dále, zda máš elektricky sklápěná zrcátka nebo ne. Nejlépe se to zjistí podle VIN. Citovat
E1FFeL Odesláno 12. srpen 2012 Autor Odesláno 12. srpen 2012 rv. 01 dle service boxu nejspis zrcatka sklopna jsou DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA VNĚJ ZRC SKLOPNÉ ELEKT číslo dílu je 6554 AN jen nevím jak poznám MUX a NEmux?? podle roku nebo je tam i nějaká další rozlišovací metoda? díky za info EDIT: ještě mě tak napadá, nevalí mi ani nastavovaní skel v zrcátkách, diagnostika mi hlásí chybu vert. i hor. posunu - může to být taky způsobeno tím ovladačem? protože jsem zjistil, že s kolečkem, kterým se vybírá zrcátko pro seřízení se dá otočit o 360° [upravil dne 12/8/12 10:42 od E1FFeL] Citovat
HonzaZ Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Podle r. v. má ne MUX. Poznáš to podle toho, že v SB budeš mít jako díl samostatné páčky. MUX má COM - blok páček pod volantem. Mimo jiné by jsi měl uvedeno \"montáž multiplexní sítě\" v charakteristikách, pokud by byla. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Co se týká zrcátek, otestoval jsi na dia funkci spínačů na tom panelu? Citovat
E1FFeL Odesláno 12. srpen 2012 Autor Odesláno 12. srpen 2012 co se týká zrcátek, zkoušel jsem na diagnostice dát povel přímo motorku a zrcátko se ani nepohlo... víc jsem s tím zatím neexperimentoval, mám to doma od soboty, takže nějak ani ještě nebyl čas... Citovat
E1FFeL Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 tak opravdu nefunkčnost zrcátek způsoboval taky ovladácí panel na řidičových dveřích, po výměně zrcátka fungují tak jak by měly... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.