Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové,

včera jsem si dovezl domů 607 2.2HDi a je na ní potřeba doléčit pár nemocí - jednou z nich je i vymačkaný ovladač na stahování oken u řidičových dveří, koukl jsem po inzerátech, ovladač by k mání byl ale mám jinej dotaz - koukal jsem na servicebox a je tam několik různých OE čísel. Takže by mě zajímalo jestli se to nějak liší co se týká tvaru a zapojení nebo jestli jsou odlišnosti pouze v barvě apod. Předem díky za odpovědi

Odesláno

Ahoj, je jich více druhů. Jde o to, jaký rok výr. máš, zda je už s multiplexní sítí. Takže prvotní tozlišení MUX - neMUX. Dále, zda máš elektricky sklápěná zrcátka nebo ne. Nejlépe se to zjistí podle VIN.

Odesláno

rv. 01

dle service boxu nejspis zrcatka sklopna jsou

DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA VNĚJ ZRC SKLOPNÉ ELEKT

číslo dílu je 6554 AN

jen nevím jak poznám MUX a NEmux?? podle roku nebo je tam i nějaká další rozlišovací metoda?

díky za info

EDIT: ještě mě tak napadá, nevalí mi ani nastavovaní skel v zrcátkách, diagnostika mi hlásí chybu vert. i hor. posunu - může to být taky způsobeno tím ovladačem? protože jsem zjistil, že s kolečkem, kterým se vybírá zrcátko pro seřízení se dá otočit o 360°

[upravil dne 12/8/12 10:42 od E1FFeL]

Odesláno

Podle r. v. má ne MUX. Poznáš to podle toho, že v SB budeš mít jako díl samostatné páčky. MUX má COM - blok páček pod volantem. Mimo jiné by jsi měl uvedeno \"montáž multiplexní sítě\" v charakteristikách, pokud by byla.

Odesláno

co se týká zrcátek, zkoušel jsem na diagnostice dát povel přímo motorku a zrcátko se ani nepohlo... víc jsem s tím zatím neexperimentoval, mám to doma od soboty, takže nějak ani ještě nebyl čas...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...