Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se po dvou měsících dočkal a mám rallye opět doma :mrk Lak je parádní a velká radost z novejch světel... Hlavně po tý abstinenci jsem zapomněl jaká je to raketa. Pán v STi koukal co ten prcek dokáže :D

Jinak pojištovna zaplatila dost a ještě zbylo. Slečna byla identifikovat toho pána co od nehody ujel ale bohužel to byla dlouhá doba a ukázala na jiného. Ale auto i spz bylo zaznamenáno na kamerách tak si to moje pojištovna vyřídí s jeho a nám ještě vrátěj spoluúčast :mrk

post-38770-14109627476307_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak už jsme připravený na zimu... :o

Dával jsem plechy opískovat a nalakovat páč předchozí majitel je natřel načerno :( čekal jsem měsic... V tý lakovně jsou nějak zmatený a poprvé mi je dokonce přepekli a byly hnedy :bojim

post-38770-14109628137112_thumb.jpg

[upravil dne 18/11/12 10:56 od spazi s16]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Koukáš správně, matky se šteftama tam jsou... Zrcátko mi sundal opilej cyklista v půl desatý ráno na náplavce, když jsem jel do práce, ale už jsem byl na vrakáči.

post-38770-14109628956475_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak jsme po jernim servisu :D Menil se olej v prevodovce a v motoru, filtry, spojkovy lanko, vsechny desticky, nove vicko na dolejvani oleje a cistila klapka... A bohuzel me ceka repas zadni napravy :o wrzy wrzy :o

post-38770-1410963088876_thumb.jpg

Odesláno

Dekuju :o Lestil jsem pred zimou kola a na krytky zapomel, jsou zazloutly... Tak vemu jeste ty a dam na ne lva nebo rally cary :o

[upravil dne 30/4/13 21:54 od spazi s16]

[upravil dne 1/5/13 08:20 od spazi s16]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...