Guest trixx Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Zdravím. Po dlhom čase hĺadania toho pravého auta premňa, som sa dostal až k tomuto Peugeotu. Zlomila ma cena, a počet najazdených KM (26 000!), auto poznám od nova, tak som neváhal. Na aute plánujem zopár úprav: - Nastriekanie líšt a strešných nosičov do farby auta. - Autorádio Alpine ( objednané ) - Lakťová opierka - Krúžky na ťahometer - Zatmavenie zadných svetiel ( myslím, že by to vyzeralo fajn, vzhľadom nato, že vzadu sú fólie, čo poviete? ) - Koncovka výfuku - Chip - Lišty do dverí - Predné svetlá s denným svietením Keby mi niekto vedel poradiť slovenskú stránku, kde zoženiem tie krúžky na ťahometer budem mu vďačný [upravil dne 13/8/12 19:07 od trixx] Citovat
safi1 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Pekna 206 zachovala Naplanovane veci su fajn takze drzim palce zatmavene svetla nerob mozno to vyzera dobre ale potom slabo svietia svetla a hlavne kvoli bezpecnosti Aky v tom mas motor kedze chces CHIP ? Citovat
Guest trixx Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 dík, motor mám 1,4HDi, čítal som dosť o chipe a rozmýšľam, že by som do toho šiel. Citovat
Frozz Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 dík, motor mám 1,4HDi, čítal som dosť o chipe a rozmýšľam, že by som do toho šiel. na 1.4HDI určitě do chipu běž, a fap off Citovat
Guest trixx Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 čaká ma výmena žiarovky na vodičovej strane, vedel by niekto poradiť ako nato? vyzerá to v celku hrôzostrašne oproti mojím predch. autám Citovat
Radeckk Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 Můžu poprosit o foto tvé 206sw po úpravách? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.