punkac Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 ta superblokáda by měla fungovat i za použití toho druhého menšího čudlíku Citovat
antik Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 tak po cestě do Brna na dálnici jsem chytil předním náraznikem jakýsi kus gumy. Náraznik rupnul. Ještě že jsem to nechyt jinam.Jinak v kufru mam připravenej Alarm a Parkovací senzory. Obojí stačí nainstalovat a budu vysmátej. Ovšem ty senzory přebíhá sundání zadního nárazniku, abych věděl kam mohu vrtat. Nevidim tam žádný železný držáky, jen jakousi pěnu. [upravil dne 28/8/12 14:33 od antik] Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Tak došlo na instalaci alarmu.Velká chyba je v tom, že nevim, kde protahnout svazek kabelů, takže jediný na co jsem se zmohl je aspoň instalace sirény. Netuší někdo kde protahnou káble z motorového prostoru do kabiny? Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Po konfrontaci a radě s Devils-night jsem nalezl 4 káble. Tedko jenom zjistit, kam vubec vedou ty 4 dráty.Prý někam sem. Zrovna do míst, kam se nevejde ruka. Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Jo netuší někdo k čemu je ten bílej konektor po levé straně? [upravil dne 28/8/12 15:46 od antik] Citovat
Feelly Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Není to zastrčka na Počitač? Já nevím jen tipuju Citovat
Shootik Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Tak nevim jak u stareho modelu, ale ja vcera sundaval taky naraznik a montoval sensory a muzu rict, ze ty srouby jsou pekne poschovavany. Musis sundat plastovy podbehy, pak cca uprostred narazniku jsou dole dva srouby. Pak za tema podbehama co sundas jsou na kazde strane jeden. Pak musis vyndat svetla a pod nima jsou dalsi na kazde strane a pak vyndat CD changer a i druhou stranu a za nima jsou taky. Uzij si to - ja jsem rad ze to mam za sebou Jinak v ty pene jsou jako by prazdna mista a do nich ty sensory pak pekne vychazi [upravil dne 28/8/12 17:45 od Shootik] Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 cd changer nemam, nebo o nem nevim. otazka je, jestli je jednodussi tam dat senzory nebo alarma ( myslim instalace kablu od ridice k motoru) rad bych uz pokrocil. ovsem ma neznalost se na tom podepisuje. co se tyce tech senzoru asi bude lepsi to vrtat se sundanym naraznikem ze? mas nekde foto svyho narazniku se senzorama? pro inspiraci? [upravil dne 28/8/12 18:24 od antik] Citovat
Shootik Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 To rozhodne, neodhadnes kam je navrtat a navic by jsi pak neprotahl ty kabely od nich. Ja je mam 1.5cm pod plastovou listou narazniku. Vyslo to prave pekne mezi ty otvory v te pene. Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 trochu vaham i s umistenim senzoru, protoze naraznik ma sklon smerem dolu a vertikalni rovinu nikde nema. aby pak senzor nevidel zem a nepipal zbytecne. mas nejake foto tveho ? Citovat
Shootik Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Foto jsem uz nestihl udelat, nicmene to budu muset taky doladit, protoze mi to obcas pipa o silnici za mnou:( Ale to by melo vyresit otoceni cidel Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 asi si to budu muset nejak otestovat, prave rovna vertikalni plocha je jedine snad na zadnich dverich. proto jsem chtel tu fotku. Citovat
Shootik Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 U nekoho jsem to uz videl v te ochrane cerne liste 5tych dveri Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 nemam ale vubec predstavu jak by to vypadalo. a by tam navic neteklo atd... Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 servismane. diiky. super tema. taky se zapojim. Citovat
antik Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Taak . dnes jsem si připravil část instalace pro Alarma Našroubován spínač pod kapotu Protože jsem nenašel volné káble v kabině, provedl jsem průraz vedle plynového lanka a vložil tam gumovou průchodku na kabely. Nainstaloval jsem LEDku pro alarm a dnes mi přišel panel od Devils-Night takže jsem musel záslepku vyříznout nožem. 3koda že ten panel tam nedrží na cvaknutí, budu ho muset přilepit, zatim je narafičený. Taky jsem protahl káble od konektoru alarmu který jsem rovnou i umístil pod palubku za kastlik tam jsem našel 4 konektory a krabičky. Vim že tam někde je drát od superblokády a tuším že i od centrálu na odemykání.Ten musim taky najít, jenže dle nákresů jsem jaksi nepochopil který drát použít na odemčení. Snad se to brzo dozvim. Citovat
antik Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 Ták jsem zavedl kabely pro alarma.schválně, jestli jsou nějaký vidět.Ani omylem, všechno je poctivě schovaný a zaizolovaný. Pod poklopem (vlevo): pod druhým (vpravo, mimo záběr), mám tam připravený i kable na víc. Přibyl i kábl na mínus Postup pod palubkou: Když už jsem byl v tom rozebírání,přidal jsem si čudl zapínací, který velmi brzo využiju. Zatim mu funguje pouze podsvícení. Pro dokončení zapojení alarmu stačí zapojit 2 káble na blinkry, zapojit Plus, pak káble na klíčkový plus, na brzdový plus, a 2 káble pro relátko co má blokovat startování, který dám na přerušení chcípáka, takže pokud dojde k řevu , auto nejen nenastartuje , ale i chcípne, pokud poběží motor. Pak bude alarm funkční, ale to neni všechno, pak taky zbývá propojit s centrálem. To bude už horší. Citovat
punkac Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 nechci ti brát iluze, ale auto s mechanickým čerpadlem ti nastartuju, ať máš alarm jaký chceš. Spíše bych se u takovýhle aut zaměřil na nějaké mechanické blokování zpátečky a tak. Protože drát na cívku startéru a drát na chcípák umí přivést každej . Možná nějaký blokování přívodu nafty nějakým solenoidem, ale to taky není 100%. Navíc tyhle auta se už nekradou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.